Fritidshus

Velbeliggende fritidsbolig på dejlig, solrig grund

I fredeligt, lukket vejområde ikke langt fra stranden ligger denne velindrettede fritidsbolig. Huset har et dejligt lyst interiør med hvidmalede vægge og lofter, trægulve samt loft til kip. Huset er oprindeligt fra 1972 men til- og ombygget gennem årene, ligesom at både køkken og bad er opgraderet indenfor de senere år.
 
Huset ligger på en dejlig solrig grund med ugenert have mod syd. Haven henligger som nem græsplæne med spredte beplantninger, bl.a. frugttræer. Flisegange forbinder ejendommens terrasser bestående af: Stor træterrasse mod syd og vest, overdækket træterrasse mod vest samt dejlig fliseterrasse i havens sydvestlige hjørne. Her er således rig mulighed for at fange solens stråler hele dagen lang. I haven er der drivhus, i forbindelse med huset flere indbyggede udhuse og ud mod den lille vej flisebelagt parkeringsareal.
 
Huset har en rigtig fredelig beliggenhed på lille, blind vej i roligt, lukket vejområde. Fra ejendommen er der kun 600 m til stranden, hvor den lokale grundejerforening har egen strandgrund med bl.a. borde og bænke samt badebro.
 
Ejendommen indeholder:
Rummelig opholdsstue med brændeovn, spiseplads samt skydedørsparti til vestvendt terrasse. Nydeligt, åbent køkken med udgang til sydvendt terrasse. Meget stort forældresoveværelse med skabe. Endnu et stort soveværelse med garderobeplads. Stort, flot badeværelse med væghængt toilet, megen skabsplads samt bruseniche. Rummelig entre med varmepumpe.

2.295.000 kr.
Boligareal
78 m2
Værelser
3
Byggeår
1972
Ejerudgift pr. md.
2.806
Grundareal
1.200 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 600 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme