Fritidshus

Gedigen fritidsbolig på solrig grund nær Nakkehoved

Gedigen og helårsanvendelig fritidsbolig med solrig grund og en dejlig beliggenhed ikke langt fra nakkehoveds fredede arealer. Huset har et lyst interiør og en god fornemmelse af rumlighed, i de store stuer og soveværelset. De to stuer er husets naturlige centrum og suppleres af pænt, åbent køkken, flisebadeværelse, stort soveværelse samt entre. Soveværelset suppleres desuden af disponibelt rum med ekstra sovepladser, hvortil der er adgang fra den overdækkede terrasse.
 
Grunden er dejligt ugenert og orienteret mod sydvest. Haven henligger som solrig græsplæne med lidt spredte beplantninger, bl.a. flere Rododendrons. Huset er omgivet af flere terrasser bestående af vestvendt, overdækket fliseterrasse, sydvendt træterrasse samt afskærmet træterrasse mod øst. I haven er der fritliggende udhus, ligesom der i forbindelse med huset er indbygget udhus og carport.
 
Fra ejendommen er der kun godt 350 m til de fredede områder omkring Nakkehoved i forbindelse med det gamle og nye fyr. Herfra leder Fyrstien til Gilleleje centrum med det hyggelige bymiljø og de mange spisesteder.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med pejs, varmepumpe samt skydedørsparti til den overdækkede terrasse. Lys spisestue med adgang til kontorplads samt fløjdøre til den sydvendte terrasse. Pænt, åbent køkken med hvide elementer, træbordplader og udgang til den østvendte morgenterrasse. Stort soveværelse med udgang til den sydvendte terrasse. Flisebadeværelse med bruseniche. Entre med vaskemaskine. Fra den overdækkede terrasse er der adgang til disponibelt rum med ekstra sovepladser.

2.595.000 kr.
Boligareal
74 m2
Værelser
3
Byggeår
1965
Ejerudgift pr. md.
2.651
Grundareal
1.121 m2
Udhus
16 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 500 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme