Fritidshus

Stemningsfuldt bjælkefritidshus nær Gilbjerg Hoved

Hyggeligt, sortmalet bjælkefritidshus med hvide vinduespartier og tagpap samt et anneks holdt i samme stil. Huset er ikke stort, men meget velindrettet og boligarealet suppleres af det fritliggende anneks med stort soveværelse. Interiøret er overalt indbydende med loft til kip, trægulve samt hvide vægge og lofter.
 
Grunden er et kapitel for sig, med et væld af varierede beplantninger, bl.a. stor Rododendron, og med god randbeplantning i skel. Grunden skråner mod syd, hvilket gør, at der fra husets delvist overdækkede terrasse er et skønt vue over haven. I forbindelse med annekset er der endnu en overdækket terrasse og ved huset afskærmet udebrus.
 
Ejendommen har en yderst fredelig beliggenhed, for enden af lille stikvej i roligt, lukket vejområde. Herfra er der kun godt 600 - 700 m til Gilbjergstien med de fantastiske udsigter over Kattegat samt nedgang til stranden. Der er ligeledes ikke langt til Gilbjerg Hoveds fredede natur ligesom Gillelejes hyggelige bymiljø er indenfor gåafstand.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn, varmepumpe og udgang til sydvendt terrasse. Rustikt, åbent køkken med træbordplade, hvide elementer, spiseplads og udgang til haven. Lille mellemgang giver adgang til husets to soveværelser og toilettet.
I det fritliggende anneks er der stort soveværelse med brændeovn.

2.350.000 kr.
Boligareal
50 m2
Værelser
4
Byggeår
1966
Ejerudgift pr. md.
2.752
Grundareal
1.235 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 700 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme