Fritidshus

Indflytningsklart fritidshus på pragtfuld grund

Yderst fredeligt beliggende fritidshus på lille, lukket vej kun godt 900 m fra stranden. EBK-huset er oprindeligt fra 1987, men i 2003 tilbygget med stort køkken/alrum, så ejendommen i dag fremstår tidssvarende og indflytningsklar. Vægge og lofter er holdt i lyse nuancer og flere ovenlysvinduer giver et skønt lysindfald. Husets to soveværelser suppleres af rummeligt anneks med plads til gæster eller store børn.
 
Huset er beliggende på en pragtfuld grund, hvor beplantninger skaber flere skønne hyggekroge og skyggefulde pletter. Mod vest kan haven nydes fra velafskærmet og delvist overdækket terrasseanlæg. Denne terrasse suppleres af skøn morgenterrasse øst for fritidshuset. Fra huset leder flisebelagt sti til hyggeligt anneks med egen lille terrasse. Ved annekset er der desuden helt afskærmet fliseterrasse i forbindelse med fritliggende udhus. Ud mod den lille vej er der parkeringsareal og carport med indbygget udhus.
 
Fra ejendommen er der godt 900 m til stranden, hvor den lokale grundejerforening har egen strandgrund med borde og bænke samt badebro i sommersæsonen. I nærområdet er der desuden flere fredede naturområder og ønskes der mere byliv er der ca. 10 minutters kørsel til Gilleleje med masser af spisesteder, gode indkøbsmuligheder samt det hyggelige miljø omkring torvet og havnen.
 
Ejendommen indeholder:
Skønt køkken/alrum med store vinduespartier, spiseplads, god skabsplads, flisegulv samt overdækket udgang mod nord. Rummelig vinkelstue med store, vestvendte vinduespartier, brændeovn, varmepumpe samt udgang til den vestvendte terrasse. Entre i åben forbindelse med stuen. Stort forældresoveværelse (tidligere to mindre værelser). Endnu et soveværelse. Pænt badeværelse med afskærmet bruseniche, håndvask nedfældet i skabsarrangement, ovenlys samt flisegulv med gulvvarme. Desuden ekstra sovepladser i fritliggende anneks.

2.295.000 kr.
Boligareal
82 m2
Værelser
3
Byggeår
1987
Ejerudgift pr. md.
2.967
Grundareal
1.211 m2
Udhus
8 m2
Garage
-
Carport
30 m2
Afstand til strand
ca. 950 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme