Fritidshus - SOLGT

Flot, indflytningsklar fritidsbolig på pragtfuld grund

Spændende, arkitekttegnet fritidsbolig med rustikke flisegulve samt et stemningsfuldt og højloftet interiør. Store glaspartier giver et skønt lysindfald i huset hvor vægge og lofter overalt er holdt i lyse nuancer. De 74 velindrettede m2 har givet plads til hyggelig stue, dejligt køkken/alrum, to rummelige soveværelser samt badeværelse og lille entre. Ejendommen er oprindeligt fra 1979, men gennem årene godt vedligeholdt og opgraderet, så huset i dag fremstår tidssvarende og indflytningsklart.
 
Dejlig, ugenert grund udlagt som solrig græsplæne, fortrinsvis syd for fritidshuset, men også lidt nord herfor. Omkring på grunden er der spredte beplantninger og helt mod syd flere imponerende træer. Haven kan nydes fra stort, sydvendt træterrasseanlæg, der er forsynet med markise. Eftermiddags- og aftensolen kan fanges i hyggelig havepavillon, der ligger i forbindelse med udhusbygning. Ud mod Skovbovej er der carport med indbygget udhus, som er indrettet til anneksværelse.
 
Ejendommen har en pragtfuld beliggenhed på lille, stille grusvej kun godt 800 m fra stranden. Omgivelserne er naturskønne og der er mindre end 500 m til den 100.000 m2 store A.P. Møller Grund med masser af dejlig natur.
 
Ejendommen indeholder:
Lys stue med flisegulv, brændeovn, store, sydvendte vinduespartier samt udgang til den sydvendte terrasse. Dejligt køkken/alrum med flisegulv, varmepumpe samt udgang til både haven mod nord og den sydvendte terrasse. Det flotte, nye køkken har hvide elementer, alt i hvidevarer samt god skabsplads. Stue og køkken/alrum forbindes af lys mellemgang. I hver ende af huset er der et lyst og rummeligt soveværelse med glas i gavltrekant. Desuden findes lille entre med flisegulv samt badeværelse med flisegulv, vaskemaskine og flisebeklædt bruseniche.

Ikke til salg
Boligareal
74 m2
Værelser
4
Byggeår
1979
Ejerudgift pr. md.
2.003
Grundareal
1.126 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
20 m2
Afstand til strand
ca. 800 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme