Fritidshus

Hyggeligt fritidshus med lyst interiør og ugenert have

Indbydende og indflytningsklar fritidsbolig med en veldisponeret indretning. Huset er holdt i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning og hvide vinduespartier. Det stemningsfulde interiør er kendetegnet ved lyse gulve og lofter samt hvidmalede vægge. Store vinduespartier giver desuden et godt lysindfald i ejendommen. Husets hjerte er den rummelige stue, hvorfra der er et skønt vue over haven mod vest. Stuen er i åben forbindelse med nydeligt køkken. Husets øvrige rum består af tre soveværelser, entre samt badeværelse.
 
Huset er højtliggende på en velafskærmet hjørnegrund, hvor god, tæt randbeplantning skaber et helt ugenert miljø omkring ejendommen. Haven skråner mod vest og henligger som nem græsplæne med spredte beplantninger. Mod sydvest er der delvis overdækket træterrasse, hvorfra der er et smukt vue over haven mod vest. Denne terrasse suppleres af endnu en træterrasse mod øst, hvor morgen- og formiddagssolen kan fanges. Fra denne er der adgang til indbygget udhus med vaskefaciliteter. I haven er der desuden stort, fritliggende udhus.
 
Fra ejendommen leder små, hyggelige sommerhusveje og stier de godt 1.600 m til stranden. I nærområdet er der desuden de to skønne, fredede naturperler A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Dejlig lys opholdsstue med gulvvarme, brændeovn og varmepumpe, spiseplads, udgang til vestvendt terrasse samt store, vestvendte vinduespartier. Åbent køkken med træbordplader, lyse elementer samt udgang til haven. Rummeligt forældresoveværelse med indbyggede skabe. Godt børne-/gæsteværelse, ligeledes med indbyggede skabe. Lille soveværelse med skab. Lyst badeværelse med mosaikgulv og bruseniche. Entre med god skabsplads. Indbygget udhus med vaskemaskine og tørretumbler.

1.749.000 kr.
Boligareal
69 m2
Værelser
4
Byggeår
1974
Ejerudgift pr. md.
2.021
Grundareal
1.228 m2
Udhus
25 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.600 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme