Fritidshus

Fantastisk, nybygget pool-fritidsbolig på skøn grund

Flot og yderst gennemført fritidsbolig med et væld af lækre detaljer og spændende løsninger. Huset har 185 m2 bolig og dermed plads til den store familie eller de flere generationer. Er der brug for ekstra m2 er der en 39 m2 stor anneksbygning med mulighed for ekstra sovepladser. Husets to centrale rum, stuen og køkken/alrummet, har loft til kip, hvilket giver en fantastisk fornemmelse af rumlighed. Der er spotlys i alle lofter og et skønt lysindfald gennem mange ovenlysvinduer. Der er gulvvarme i alle gulve og ejendommen opvarmes ved hjælp af jordvarme. Ejendommen bliver ikke benyttet til udlejning, men husets størrelse og faciliteter gør det yderst velegnet til dette. Der foreligger udlejningsestimat fra udlejningsbureau med en ejerindtægt på kr. 326.600 årligt.
 
Haven er velafskærmet fra naboer og vej, hvilket skaber et dejligt ugenert miljø i haven. Denne er udlagt som solrig græsplæne syd og vest for fritidshuset og ellers med et naturpræget udtryk. Omkring huset er der et væld af terrasser, så der er mulighed for at finde læ, skygge eller sol på alle tider af dagen. På den vestlige del af terrasseanlægget er der desuden stor udendørs spa.
 
Huset ligger i lukket vejområde i udkanten af Gilleleje ikke langt fra den fredede natur ved Nakkehoved Fyr. Til centrum ned det hyggelige by- og havnemiljø er der godt 1.700 - 1.800 m, en tur der f.eks. kan tilbagelægges via fyrstien, hvor den smukke udsigt over Kattegat samtidig kan nydes.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, højloftet opholdsstue med ovenlys, brændeovn samt fløjdøre til terrasseanlægget. Stuen er i åben forbindelse med stort køkken/alrum indeholdende flot køkken, ovenlys, stor spiseplads samt fløjdøre til østvendt terrasse. På den anden side af stuen finder man det store, lækre pool-område. Her er stor pool med trappe, godt lysindfald gennem ovenlysvinduer, adgang til sauna og badeværelse samt fløjdøre til terrasseanlægget med den udendørs spa. Husets øvrige rum består af fire lyse soveværelser, yderligere et badeværelse samt en entre. I det fritliggende anneks er der stort værelse/aktivitetsrum, teknikrum, bryggers samt endnu et badeværelse.

4.950.000 kr.
Boligareal
185 m2
Værelser
6
Byggeår
2021
Ejerudgift pr. md.
5.022
Grundareal
1.207 m2
Udhus
39 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 700 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.