Villa - SOLGT

Charmerende villa midt i Gillelejes gamle bydel

Uhyre stemningsfuld villa med en pragtfuld beliggenhed i det gamle Gilleleje. Huset fremstår i den klassiske fiskerhusstil med hvidt murværk og stråtag. Ejendommen er oprindeligt fra 1847 men gennem årene til- og ombygget, senest i 2010, og fremstår i dag helt opgraderet og tidssvarende samt i rigtig flot stand. Stort køkken/alrum med flot køkken og stor spiseplads udgør, sammen med den rummelige opholdsstue, husets hjerte og suppleres af flot badeværelse, rummeligt soveværelse, stor entre samt, på 1. salen, masterbedroom, endnu et værelse, et disponibelt rum samt toilet. I anneksbygning er der desuden ekstra soveværelse med eget badeværelse.
 
Huset har en dejlig have med lidt græsplæne og flere, store terrasser. Terrasserne breder sig fra huset mod syd, er i forskudte plan og omgivet af et væld af skønne beplantninger. Her er således rig mulighed for at fange solens stråler hele dagen lang. Fra den vestligste af terrasserne er der desuden adgang til annekset. I haven er der også hyggeligt legehus og ud mod Lille Strandstræde en afskærmet parkeringsplads.
 
Fra huset er der få skridt til det hyggelige havnemiljø og de mange skønne spisesteder, der omkranser havnen. Der er ligeledes kort afstand til torvet og Vesterbrogade med de små, hyggelige butikker og cafeer samt til kulturhavn med bibliotek og biograf.
 
Ejendommen indeholder:
Stueplan: Stort, dejligt spisekøkken med skønt lysindfald, stor spiseafdeling, spotlys i loft samt udgang til sydvendt terrasse. Rummelig vinkelstue med flere hyggekroge. Stort soveværelse med skabsvægge. Entre med god opbevaringsplads samt trappe til 1. salen. Flot flisebadeværelse med massagebadekar og bruseniche afskærmet af glassten.
1. sal: Repos med skabe. Toilet med vaskesøjle. Stort forældresoveværelse. Børne-/gæsteværelse, Stort, disponibelt rum med god opbevaringsplads.Anneks: Lille entre. Stort soveværelse. Flot badeværelse med glasafskærmet bruseniche.

Ikke til salg
Energimærke
C
Boligareal
146 m2
Værelser
5
Byggeår
1847
Ejerudgift pr. md.
5.932
Grundareal
550 m2
Udhus
26 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 200 m
Boliglån