Fritidshus - SOLGT

Stort, sortmalet bjælkefritidshus på ugenert grund

Rummeligt bjælkefritidshus i den typiske sommerhusstil med sortmalede ydervægge og hvide vinduespartier. Husets interiør er lyst og venligt med loft til kip, hvidtonede trælofter samt lyse gulve og vægge. Stor opholdsstue med åbent køkken er husets hjerte og suppleres af tre rummelige soveværelser, stort badeværelse med spa samt et godt bryggers.
 
Haven breder sig ud mod vest og er dejlig nem, udlagt som græsplæne med enkelte træer og buske. Mod syd, øst og vest skærmer tæt randbeplantning, hvilket skaber et helt ugenert miljø i haven. Haven kan nydes fra stort træterrasseanlæg der smyger sig omkring huset mod syd og vest. I haven er der desuden lille, fritliggende udhus.
 
Ejendommen ligger på en lille, blind vej med godt 800 m til trappenedgang til stranden, hvortil grundejerforeningen har adgang. Cirka samme afstand er der til store kommunale friarealer, hvor den smukke udsigt over Kattegat kan nydes, ligesom at der også her er trappe til stranden. Til Tisvildeleje med det charmerende bymiljø i sommerhalvåret er der kun godt 10 minutter på cykel.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, vestvendt opholdsstue med varmepumpe, spiseplads og udgang til terrasseanlægget. Lyst køkken i åben forbindelse med stuen. Tre rummelige soveværelser, to med dobbeltsenge og et med enkeltsenge. Stort flisebadeværelse med afskærmet bruseniche, spabad og gulvvarme. Bryggers med vaskemaskine, god skabsplads, flisegulv med gulvvarme samt udgang til terrasseanlægget.

Ikke til salg
Boligareal
111 m2
Værelser
4
Byggeår
2007
Ejerudgift pr. md.
2.239
Grundareal
1.209 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 650 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme