Fritidshus - SOLGT

Hyggeligt Sande bjælkehus i Rågelejes skønne natur

86 m2 hyggeligt Sande bjælkehus fra år 2000. Husets indbydende interiør har overalt loft til kip med blotlagte loftsbjælker. Hvidtonede vægge, lofter og gulve sammenholdt med store vinduespartier sikrer et lyst miljø i hele ejendommen. Husets store stue er i delvis åben forbindelse med spisekøkkenet og danner et naturligt centrum i ejendommen. Herudover indeholder huset et pænt badeværelse, en rummelig entre samt tre soveværelser, der giver plads til den store familie.

Huset er omgivet af en ugenert have med solrig græsplæne mod syd og vest. Omkring i haven er der lidt spredte træer og buske, som giver den et naturpræget udtryk. Haven, og de fredelige omgivelser, kan nydes fra sydvendte terrasser bestående af overdækket træterrasse mod syd samt fliseterrasse mod sydvest. I forbindelse med ejendommen findes desuden carport i forbindelse med parkeringsareal.

Fra den fredelige beliggenhed er der godt 1.100 m til stranden. Turen hertil kan tilbagelægges via områdets mange småveje og stier. Undervejs passeres bl.a. Rågegårdens store, fredede arealer med små åløb og imponerende Rododendrons.

Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse. Pænt køkken med spiseafdeling. Indbydende badeværelse med gulvvarme i flisegulv, flisebeklædt bruseniche, installation for vaskemaskine samt håndvask nedfældet i skabsarrangement. To gode soveværelser samt mindre værelse. Rummelig entre/mellemgang.

Ikke til salg
Boligareal
86 m2
Værelser
4
Byggeår
2000
Ejerudgift pr. md.
2.188
Grundareal
1.290 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.150 m
vores

Lignende ejendomme