Fritidshus

Stor, indbydende fritidsbolig på naturpræget grund

På lille, lukket vej godt 1.100 m fra stranden er denne helårsanvendelige fritidsbolig beliggende. Ejendommen står i flot stand og er indenfor den seneste tid opgraderet med bl.a. nye vinduer og døre, nye gulve samt nyt køkken. Interiøret er overalt lyst og venligt med hvidmalede vægge og lofter samt lyse gulve. Store vinduespartier mod vest giver et skønt lysindfald og et dejligt kik til haven. Indretningen har givet plads til rummelig opholdsstue og to værelser på 1. salen samt køkken/alrum, badeværelse, værelse, bryggers og entre i stueplan.
 
Huset er beliggende på en velbeplantet og naturpræget grund. Haven breder sig fra huset mod vest og henligger som naturgrund med et væld af varierede træer og buske. Mod vest kan haven nydes fra overdækket fliseterrasse ligesom at der mod vest tillige er altan på 1. salen, hvorfra der er et skønt vue over haven. Sammenbygget med huset er der carport og i haven ældre udhus og drivhus.
 
Fra ejendommen er der godt 700 m til den store, fredede A.P. Møller Grund, der leder direkte ned til badestranden ved Udsholt. Der er ikke langt til busforbindelse mod Gilleleje og Helsinge samt godt 2 km til dagligvareindkøb i Blistrup.
 
Ejendommen indeholder:
Skønt køkken/alrum med flot, nyt køkken. Alrummet har desuden spiseplads, varmepumpe og brændeovn, trappe til 1. salen samt udgang til den overdækkede terrasse. De øvrige rum i stueplan består af: Værelse. Flisebadeværelse med separat toilet. Bryggers med god skabsplads og vaskemaskine. Entre. På 1. salen findes to lyse soveværelser samt stor, lys opholdsstue med god skabsplads samt skydedørsparti til den vestvendte altan.

1.895.000 kr.
Boligareal
122 m2
Værelser
5
Byggeår
1972
Ejerudgift pr. md.
2.351
Grundareal
1.350 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.100 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme