Villa - SOLGT

Stor, indflytningsklar villa med fredelig beliggenhed

Murermesterens egen villa - stor, en-ejers ejendom i fredeligt lukket vejområde. Huset er oprindeligt fra 1973 men gennem årene tilbygget og opgraderet, bl.a. med ny tagkonstruktion i 2003, så ejendommen i dag fremstår både velholdt og indflytningsklar. Husets hjerte er den rummelige spisestue, der er i åben forbindelse med både køkken og pejsestue, hvorfra der er udgang til sydvendt udestue. Disse rum suppleres af to soveværelser og badeværelse i husets ene ende samt yderligere to soveværelser og badeværelse i den anden. Desuden er der rummelig entre og stort bryggers/fyrrum. Indbygget i huset er ydermere der garage med elektrisk port samt carport.
 
Grunden er dejligt nem og henligger som solrig græsplæne, der orienterer sig mod syd og vest. Mod sydvest er der også stor, dejlig terrasse, hvor solen kan fanges fra før middag og helt til solnedgang. Med udgang fra det ene soveværelse er der desuden lille terrasse mod vest. Ud mod den lille vej findes stort, flisebelagt parkeringsareal med adgang til carport og garage samt præsentabelt indgangsparti med østvendt terrasse.
 
Huset har en yderst fredelig beliggenhed på lille, stille vej i lukket vejområde. Ejendommen ligger i den lille, hyggelige by Blistrup midt i Nordsjællands skønne natur. Her er et godt foreningsliv, børneinstitutioner og skole samt gode idrætsfaciliteter. Til strandene ved Udsholt og Rågeleje er der godt 3 km og omkring byen er der masser af skønne naturoplevelser. Der er god offentlig transport til Helsinge og Gilleleje ligesom at Rådhuspladsen, i bil, kun er ca. 45 minutter væk.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig pejsestue med brændeovn og fløjdøre til sydvestvendt udestue. Den store, lyse udestue har pejs og skydedørsparti til den sydvendte terrasse. Hyggelig spisestue med skønt lysindfald gennem ovenlysvindue. Pænt køkken i åben forbindelse med spisestuen samt med god skabsplads og alt i hvidevarer. Tre store soveværelser med skabe samt ekstra soveværelse/kontor. Stort badeværelse med flisebeklædt bruseniche. Endnu et badeværelse med flisebeklædt bruseniche. Entre med garderobeplads. Bryggers/fyrrum med vaskefaciliteter samt egen indgang.

Ikke til salg
Energimærke
C
Boligareal
178 m2
Værelser
6
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
2.926
Grundareal
1.208 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
18 m2
Afstand til strand
ca. 3.000 m
Boliglån