Fritidshus - SOLGT

Pragtfuld beliggenhed direkte til Heatherhill Bakkerne

Hyggeligt Myresjö fritidshus med højloftet interiør samt skønt et lysindfald og et smukt kik til den omgivende natur gennem store vinduespartier. Huset er oprindeligt fra 1964, med tilbygning fra 1996 og løbende godt vedligeholdt, så ejendommen i dag fremstår velholdt og indflytningsklar. Huset er indrettet med stor stue og dejligt køkken/alrum centralt i ejendommen, og disse rum suppleres af tre soveværelser, nydeligt badeværelse samt entre/bryggers.

Den store grund er letkuperet og henligger med et naturpræget udtryk. Her er et væld af varierede beplantninger samt store buske med hybenroser mod Heatherhill og den lille grusvej. Mod øst er der en stor, solrig græsplæne, der giver rig mulighed for leg og boldspil. I den østlige del af haven er der også stenbede med bærbuske. Omkring huset er der store stenterrasser mod sydøst og sydvest, hvor solen og de fredelige omgivelser kan nydes i fulde drag. Fra den østlige terrasse er der et skønt vue over grunden og fra den vestlige terrasse er der den smukkeste udsigt over Heatherhills fredede lyngbakker. I forbindelse med ejendommen findes desuden stor carport med indbygget udhus.

Huset er beliggende på lille, blind grusvej og grænser direkte op til Heatherhills skønne natur. Her leder små stier over de lyngklædte bakker og videre til stranden, hvortil der er godt 700 m.

Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn, varmepumpe samt store vinduespartier mod vest. Lyst køkken/alrum med et skønt lysindfald gennem ovenlysvinduer og store, vestvendte glaspartier, flisegulv med gulvvarme samt udgang til terrasserne mod øst og vest. Det pæne køkken er holdt i lyse nuancer og har god skabsplads samt alt i hvidevarer. Husets øvrige rum består af: Badeværelse med væghængt toilet, bruseniche og flisegulv. 2 gode soveværelser samt stort, særskilt beliggende forældresoveværelse. Bryggers/entre med vaskemaskine og skabe.

En meget sjældent udbudt fritidsbolig med en helt igennem fantastisk beliggenhed.

Ikke til salg
Boligareal
86 m2
Værelser
4
Byggeår
1964
Ejerudgift pr. md.
2.255
Grundareal
1.564 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
25 m2
Afstand til strand
ca. 700 m
vores

Lignende ejendomme