Fritidshus

På stille skovvej nær stranden med eget badehus

Bag Rågelejes fredede skrænter og på en lille, hyggelig skovvej er denne stemningsfulde fritidsbolig beliggende. Huset fremstår i den "helt rigtige" sommerhusstil med sortmalet træbeklædning og hvide vinduespartier. Det hyggelige interiør er overalt lyst, indbydende og højloftet. Ejendommen er oprindeligt fra 1953, men gennem årene passet og plejet, og af de nuværende ejere opgraderet med bl.a. nyt køkken.
 
Grunden er dejligt velafskærmet, hvilket skaber en skøn, ugenert oase omkring huset. Fra sydvendt træterrasse kan solen nydes hele dagen lang. Denne terrasse suppleres af overdækket træterrasse mod øst. Omkring i haven findes desuden flere hyggelige lækroge og skyggefulde pletter. I grundens østlige ende er der i tidligere garagebygning indrettet stort, lyst anneksværelse med ekstra sovepladser. I forbindelse med annekset er der desuden carport. Ejendommen har ydermere tinglyst ret til badehus på stranden og badehus medfølger i handlen.
 
Fra den eventyrlige beliggenhed er der få hundrede meter til trappen, der leder direkte ned til Rågelejes skønne Strandpromenade. Små, hyggelige grusveje og stier leder desuden rundt i Rågelejes smukke natur samt til Åkandesøen og de store, fredede områder ved Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, hyggelig og højloftet opholdsstue med varmepumpe, brændeovn, spiseplads samt udgang til den sydvendte terrasse. Stort, flot køkken i åben forbindelse med stuen. Lyst soveværelse med fløjdøre til den østvendte terrasse. Entre/mellemgang med garderobeplads. Flisetoilet med brusemulighed. Baderum med glasafskærmet bruseniche samt håndvask nedfældet i skabsarrangement.

3.595.000 kr.
Boligareal
72 m2
Værelser
2
Byggeår
1953
Ejerudgift pr. md.
2.957
Grundareal
985 m2
Udhus
-
Garage
25 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 300 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme