Villa - SOLGT

Villa med skøn beliggenhed ved havnen i Gilleleje

Stemningsfuld villa med hvide facader og sprossevinduer samt en dejlig beliggenhed ved havnen i det gamle Gilleleje. Ejendommen er registreret med to adresser 2A og 2B, ligesom at den består af to matrikler. Selve huset er ikke opdelt, men dog indrettet i to afdelinger med eget køkken, bad, stuer og værelser. Huset fremstår i fornuftig vedligeholdelsesstand, men trænger generelt til opdatering.
 
Mod syd er der en helt ugenert have, udlagt som solrig græsplæne med enkelte spredte beplantninger. I forbindelse med huset er der sydvendt stenterrasse og sydøstvendt træterrasse. I haven er der flere fritliggende udhusbygninger holdt i samme stil som selve ejendommen.
 
Huset har en skøn beliggenhed midt i det gamle Gilleleje med få skridt til både havnen og stranden. Desuden er der kort afstand til torvet og byens mange spisesteder samt Kulturhavnen med bl.a. bibliotek og biograf.
 
Ejendommen indeholder:
Østlige ende: Entre med trappeopgang til 1. salen. Spisestue med brændeovn, Lyst, ældre køkken med god skabsplads. Lys opholdsstue. Baggang med udgang til haven. På 1. salen er der to rummelige soveværelser, lille repos samt badeværelse med flisevægge og bruseniche.
Vestlige ende: Stort spisekøkken med udgang til haven og trappe til 1. salen. Stor opholdsstue med brændeovn. Endnu en opholdsstue. Værelse. Vaskerum. Trapperum med trappe til 1. salen. Ældre badeværelse med badekar. På 1. salen er der fire værelser.

Ikke til salg
Energimærke
D
Boligareal
178 m2
Værelser
11
Byggeår
1870
Ejerudgift pr. md.
6.182
Grundareal
659 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 150 m
Boliglån