Fritidshus

Hyggeligt sommerhus med skønt gårdhavemiljø

Lyst og hyggeligt fritidshus med skønt gårdhavemiljø. Husets interiør, med hvidmalede vægge og lofter, er overalt indbydende og indretningen er veldisponeret med stor, lys opholdsstue, funktionelt køkken, stort soveværelse og flisebadeværelse. Husets store soveværelse suppleres af to anneksværelser i forbindelse med henholdsvis indgangsparti og carport.
 
Ejendommen er beliggende på solrig hjørnegrund orienteret mod syd. Grunden har en god varieret blanding af høj og lav beplantning suppleret af en nem græsplæne syd for huset, hvor der er god plads til leg og boldspil. Øst for fritidshuset findes skønt, flisebelagt gårdhaveanlæg. Den store gårdhave er velafskærmet og med bl.a. udekøkken, hvilket gør den det det perfekte sted at tilbringe masser af sommerdage og -aftener. Fra gårdhaven er der adgang til flere udhuse og nordvest for fritidshuset findes carport med indbygget udhus, indrettet som anneksværelse.
 
Fra den fredelige beliggenhed i roligt, lukkede vejområde er der kun godt 1.200 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via områdets småveje og stier. I samme korte afstand fra ejendommen findes også de to store, fredede naturområder, A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med varmepumpe, spiseplads, lyse trægulve, store vinduespartier samt udgang til haven mod syd. Funktionelt køkken med hvide elementer. Stort, lyst soveværelse med skabe. Flisebadeværelse med bruseniche samt adgang til lille, disponibelt rum. Lille entre med udgang til overdækket og afskærmet indgangsparti/vindfang. Fra dette er der adgang til lyst anneksværelse samt udgang til gårdhaven mod øst og haven mod vest. I forbindelse med carport findes endnu et anneksværelse.

1.670.000 kr.
Boligareal
53 m2
Værelser
2
Byggeår
1964
Ejerudgift pr. md.
2.415
Grundareal
1.274 m2
Udhus
15 m2
Garage
-
Carport
30 m2
Afstand til strand
ca. 1.200 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme