Villa - SOLGT

Hyggelig, indflytningsklar villa i fredelige omgivelser

På smukt beplantet grund er denne hyggelige villa beliggende. Huset har et indbydende og stemningsfyldt interiør og er indrettet med stor opholdsstue, nydeligt, åbent køkken, to soveværelser, flot badeværelse samt entre/mellemgang. De 96 m2 bolig i stueplan suppleres desuden af tre disponible rum på 1. salen.
 
Den store, dejlige grund er præget af et væld af varierede beplantninger, hvilket skaber flere skønne lækroge omkring i haven. De smukke beplantninger er også med til at afskærme ejendommens store terrasser, så der er rig mulighed for læ, selv i blæsende stunder. Øst for huset henligger haven som solrig græsplæne med rig mulighed for leg og boldspil. Omkring i haven er der desuden pavillon samt overdækket fliseterrasse, så udelivet kan nydes, selv når vejret ikke arter sig. Ud mod Byvangen er der parkeringsareal ledende til carport i forbindelse med stort udhus/værksted. Carporten og udhuset er forbundet med villaen via stort, funktionelt vindfang.
 
Huset er beliggende i fredelige omgivelser, på lille, blind vej, i den hyggelige Udsholt Landsby med gadekær og stråtækte ejendomme. Der er gåafstand til skole og idrætsfaciliteter og til dagligvareindkøb mv. i Blistrup er der kun godt 1.500 m. Udsholt Strand med skøn badestrand og flere fredede naturoplevelser er desuden mindre end 2 km væk fra ejendommen.
 
Ejendommen indeholder:
Kæmpestor, lys opholdsstue med spiseplads, pillefyr, fløjdøre til terrasseanlægget samt trappe til 1. salen. Nydeligt, åbent køkken med flisegulv og god skabsplads. To lyse værelser. Flot badeværelse med massagebrusekabine samt flisegulv med gulvvarme. Lille entre med adgang til det store vindfang, der binder huset sammen med carport/udhusbygningen. På 1. salen er der tre store, disponible rum.

Ikke til salg
Energimærke
D
Boligareal
96 m2
Værelser
3
Byggeår
1981
Ejerudgift pr. md.
2.685
Grundareal
1.200 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
26 m2
Afstand til strand
ca. 1.800 m
Boliglån