Fritidshus - SOLGT

Velbeliggende, velindrettet fritidshus på solrig grund

Velholdt en-ejers fritidshus med hvide facader, røde vinduespartier samt bølgeeternit på tag. Husets interiør er overalt lyst og indbydende med hvidmalede vægge og lofter samt lyse trægulve. Den veldisponerede indretning har givet plads til tre gode værelser, badeværelse, delvist åbent køkken, lille entre samt rummelig vinkelstue med både brændeovn og varmepumpe.

Den nemme grund er udlagt som solrig, sydvendt græsplæne med god plads til både leg og boldspil. Tæt randbeplantning samt god beplantning mod den lille vej sikrer at der i haven er et dejligt, ugenert miljø. Syd for huset er der en stor, velafskærmet fliseterrasse. Denne suppleres af overdækket træterrasse i forbindelse med husets indgangsparti mod nord. Øst for fritidshuset findes desuden carport med indbygget udhus.

Huset har en dejlig, fredelig beliggenhed på lille, lukket vej i fuldt udbygget sommerhusområde. Til stranden er der kun godt 600 m og her finder man den lokale grundejerforenings strandgrund. Her er der bænke og borde, badebro i sommerhalvåret samt mulighed for at have en jolle liggende. Fra ejendommen er der tillige ikke langt til den godt 100.000 m2 store, fredede A.P. Møller Grund med skøn natur og direkte adgang til stranden.

Ejendommen indeholder:
Lille entre med flisegulv. Lys vinkelstue med varmepumpe, brændeovn, spiseplads, store vinduespartier samt skydedørsparti til den sydvendte terrasse. Pænt og nydeligt køkken i delvis åben forbindelse med stuen. Badeværelse med mosaikgulv og bruseniche. Tre lyse værelser - de to med indbyggede skabe.

Ikke til salg
Boligareal
69 m2
Værelser
4
Byggeår
1975
Ejerudgift pr. md.
2.032
Grundareal
1.224 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 600 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme