Villa - SOLGT

Stor, dejlig villa med anneks, i naturskønne omgivelser

154 m2 velholdt og indflytningsklar villa med god plads til den store familie, i og med at husets boligareal suppleres af separat lejlighed indrettet til tidligere udhus-/værkstedsbygning. Husets interiør er overalt indbydende, vægge, lofter og gulve er generelt holdt i lyse nuancer og store rum giver en dejlig følelse af rumlighed. Indretningen har bl.a. givet plads til stor stue, spisestue, køkken, kontor/værelse, tre soveværelser, to badeværelser med mere.

Huset er omgivet af flere fliseterrasser bestående af stor terrasse mod sydøst samt helt afskærmet og delvist overdækket terrasse mod syd. I forbindelse med lejligheden er der desuden østvendt fliseterrasse. Mod øst er også ejendommens ugenerte og solrige have beliggende, udlagt som nem græsplæne med enkelte spredte træer og buske. Mellem huset og lejligheden er der stor garage samt rummeligt værksted/udhus og i haven en fritliggende udhusbygning.

Fra ejendommen er der få skridt til den store, fredede A.P. Møller Grund, der med sine 100.000 m2 fredet natur leder direkte til stranden. På trods af de naturprægede omgivelser er der kun ca. 1.500 m til Blistrup Skole og godt 2 km til selve Blistrup med dagligvarebutikker, daginstitutioner mv. Der er offentlig transport fra døren, nemlig busforbindelse til henholdsvis Gilleleje og Helsinge.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med pejseindsats, varmepumpe samt udgang til sydvendt terrasse. Lys og rummelig spisestue i åben forbindelse med stuen. Nydeligt køkken med god skabsplads samt lyse elementer med stålgreb. Rummeligt forældresoveværelse med skabe. Yderligere to lyse soveværelser, det ene med udgang til sydøstvendt terrasse. Pænt badeværelse med glasafskærmet bruseniche og gulvvarme i flisegulv. Mellemgang med god skabsplads. Kontorplads med udgang til østvendt havestue. Endnu et indbydende badeværelse med bruseniche og gulvvarme i flisegulv. Entre med udgang til overdækket indgangsparti. Mellemgang. Stort kontor/værelse. Fra den østvendte havestue er der adgang til fyrrum med nyere fyr samt vaskemaskine.

Ejendommen har ikke bopælspligt og kan således benyttes som fritidsbolig, såfremt det måtte ønskes.

Ikke til salg
Energimærke
E
Boligareal
154 m2
Værelser
6
Byggeår
1957
Ejerudgift pr. md.
2.465
Grundareal
1.053 m2
Udhus
77 m2
Garage
64 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 500 m
Boliglån