Fritidshus - SOLGT

Sommerhus på stor grund med mulighed for udstykning

På en stor, dejlig grund ikke langt fra stranden er dette hyggelige, ældre sommerhus beliggende. Huset er via koteletben trukket tilbage fra Udsholtvej og ligger således uden veje direkte op til grunden. Ejendommen er oprindeligt fra slutningen af halvtredserne og fremstår med en sommerhusstil tidstypisk for perioden. Vægge og lofter er overalt holdt i lyse nuancer og gulvene er trægulve. Indretningen er veldisponeret med stor stue, åbent køkken, to soveværelser samt badeværelse og entre.

Den store grund henligger som skøn, letkuperet og solrig græsplæne, der brydes af spredte træer og buske. Grunden er mere end 2.700 m2 stor og der er således mulighed for udstykning, hvis dette måtte ønskes. Alternativt kan den meget store grund evt. benyttes til at opføre det store drømmehus. Mod naboer er grunden afskærmet af tættere beplantning og syd for sommerhuset er der læområde afskærmet af hæk. I forbindelse med huset findes desuden sydvendt, overdækket terrasse, nordvestvendt terrasse samt indbygget udhus.

Fra ejendommen er der ganske kort afstand til den store, fredede A.P. Møller Grund, der, med sine næste 100.000 m2 skøn natur, leder direkte til stranden.

Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med brændeovn, spiseplads samt store, sydvendte vinduespartier. Lyst, åbent køkken med god skabsplads samt udgang til nordvendt terrasse. To lyse og rummelige soveværelser. Ældre flisebadeværelse med bruseplads. Entre med skabe og udgang til sydvendt, overdækket terrasse.

Ikke til salg
Boligareal
67 m2
Værelser
3
Byggeår
1958
Ejerudgift pr. md.
2.630
Grundareal
2.745 m2
Udhus
10 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 500 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme