Fritidshus - SOLGT

Fritidshus på dejlig hjørnegrund i fredelige omgivelser

Rummeligt fritidshus fra 1980 med spændende planløsning og rene linjer. Huset står i original stil, så der er rig mulighed for at sætte sit eget præg på ejendommen. Stor opholdsstue danner et naturligt midtpunkt i huset og suppleres af originalt, åbent køkken, stort forældresoveværelse, to børne-/gæsteværelser samt originalt badeværelse. De 85 m2 bolig suppleres af sydvestvendt udestue samt lukket, overdækket terrasse mod nordøst (tidligere indbygget carport).
 
Huset er placeret i den nordøstlige ende af en dejlig nem grund. Haven breder sig ud mod syd og henligger som græsplæne med enkelte spredte beplantninger. I skel skærmer høj, ældre beplantning godt af, hvilket gør at haven både er ugenert og i læ. I forbindelse med huset er der afskærmet træterrasse mod syd.
 
Ejendommen er beliggende for enden af lille, blind vej hvorfra stier og små sommerhusveje leder de godt 1.100 m til stranden. I området er der flere fredede naturoplevelser og til dagligvareindkøb i Smidstrup eller Blistrup ca. 2.000 m.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med spiseafdeling og brændeovn. Ældre køkken i åben forbindelse med stuen. Mellemgang med god opbevaringsplads og adgang til sydvendt udestue samt til rummeligt forældresoveværelse. Endnu en mellemgang ledende til to børne-/gæsteværelser. Entre med udgang til nordøstvendt, overdækket og afskærmet terrasse. Ældre badeværelse med bruseniche.

Ikke til salg
Boligareal
85 m2
Værelser
4
Byggeår
1980
Ejerudgift pr. md.
2.358
Grundareal
1.202 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
15 m2
Afstand til strand
ca. 1.100 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme