Fritidshus - SOLGT

Rummeligt, velindrettet fritidshus på naturpræget grund

Veldisponeret Skarridsø fritidsbolig fra 1980 i original, velholdt stand. Ejendommen fremstår i den tidstypiske sommerhusstil med trævægge og trælofter samt trægulve (i stue og entre dækket af tæpper). Huset indeholder stor opholdsstue med åbent køkken, fire soveværelser, badeværelse og entre/mellemgang.
 
Haven henligger med lidt ugenert græsplæne omkring huset og ellers som ren natur/skovgrund med et væld af varierede beplantninger. Mod vest er der stor, overdækket terrasse og mod øst en afskærmet morgenterrasse. I grundens østlige ende er der fritliggende udhus og i forbindelse med huset et indbygget udhus.
 
Huset har en yderst fredelig beliggenhed på lille, blind vej i lukket vejområde. Herfra er der kun godt 800 m til stranden og endnu kortere afstand til A.P. Møller Grundens 100.000 m2 fredede natur.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med brændeovn, spiseplads, store vinduespartier mod haven samt udgang til den vestvendte terrasse. Stort, åbent køkken med god skabsplads samt alt i hvidevarer. Fra køkkenet er der desuden udgang til haven mod nord. Husets øvrige rum består af: Rummeligt forældresoveværelse med skabe. Yderligere tre soveværelser. Badeværelse med bruseniche. Entre/mellemgang.

Ikke til salg
Boligareal
87 m2
Værelser
5
Byggeår
1980
Ejerudgift pr. md.
2.221
Grundareal
1.251 m2
Udhus
3 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 850 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme