Villa

Rummelig villa på ugenert grund i naturskønt område

Stor, velindrettet villa i halvanden plan på en lille, blind vej ikke langt fra stranden. Huset har god plads til den store familie med mulighed for fire soveværelser (heraf de to meget store), der suppleres af hyggelig stue, køkken/alrum, bryggers og entre, pænt badeværelse samt toilet med mulighed for ekstra badeværelse.
 
Haven er dejligt ugenert og orienteret mod syd og vest. Mod vest er der hyggelig gårdsplads og mod syd flisebeklædt terrasse, men ellers henligger haven som solrig græsplæne med spredte træer og buske. Mod Udsholtvej og naboer er der dejlig tæt randbeplantning. Nord for huset er der yderligere lidt solrig græsplæne afskærmet fra den lille, blinde vej af hæk. Her er også parkeringsareal med adgang til stor garage.
 
Fra huset er der få skridt til den store, fredede A.P. Møller Grund, der leder direkte til stranden, og med sin skønne natur indbyder til gåture på alle tider af året. Desuden er der heller ikke langt til Rågegårdens fredede natur med store Rododendrons og små, hyggelige åløb. På trods af den naturskønne beliggenhed er der kun 1.500 m til Blistrup Skole og godt 2 km til selve Blistrup med dagligvarebutikker, daginstitutioner samt et godt foreningsliv. Fra ejendommen er der desuden fine busforbindelse til både Gilleleje og Helsinge.
 
Ejendommen indeholder:
Sydvendt opholdsstue med lyse gulve, varmepumpe samt fløjdøre til haven mod vest. Køkken/alrum med nydeligt køkken, god spiseplads, varmepumpe samt udgang til haven mod vest. Pænt flisebadeværelse med gulvvarme og stor bruseniche. Bryggers med flisegulv, vaskefaciliteter samt egen indgang. To værelser. Entre med trappe til 1. salen.På 1, salen findes møblerbart repos, toilet (tidligere badeværelse, hvilket kan reetableres) samt to store værelser/stuer, det ene med udgang til nordvendt altan, hvorfra der er kig mod A.P. Møller Grunden.

2.295.000 kr.
Energimærke
D
Boligareal
165 m2
Værelser
5
Byggeår
1972
Ejerudgift pr. md.
2.875
Grundareal
1.224 m2
Udhus
-
Garage
36 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 500 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.