Fritidshus

Charmerende fritidshus på eventyrlig grund

På en lille, stille grusvej ligger dette charmerende fritidshus blandt skønne Rododendrons og store, majestætiske træer. Den stemningsfulde ejendom fremstår lys og indbydende med loft til kip, hvidmalede vægge og lofter, lyse gulve samt et skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Den rummelige stue er husets naturlige hjerte og suppleres af åbent køkken, toilet med brusemulighed samt stort soveværelse.
 
Den store grund er et kapitel for sig. Her er et væld af smukke beplantninger, områder med solrig græsplæne samt masser af skovpræget natur. Store, smukke Rododendrons omkranser den sydvendte del af grunden hvilket skaber et helt ugenert miljø i haven og på husets terrasser. Nord for huset glider grunden over i skov, hvor store træer brydes af solrige pletter med græs. Omkring huset er der stort terrasseanlæg med stor træterrasse mod syd og delvist overdækket træterrasse mod vest. Terrasseanlægget suppleres af afskærmet træterrasse i haven samt et væld af hyggelige lækroge blandt havens beplantninger. I haven er der desuden et fritliggende udhus til haveredskaber mv.
 
Fra den stille beliggenhed er der kun godt 700 m til stranden og endnu kortere afstand til den store, fredede A.P. Møller Grund, der med sine 100.000 m2 skøn natur indbyder til traveture på alle tider af året.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med spiseplads, brændeovn, fløjdøre til terrasseanlægget mod vest samt skydedørsparti til terrasseanlægget mod syd. Lyst, åbent køkken med udgang til haven. Stort soveværelse med skabe og kontorplads (tidligere to værelser, hvilket kan genetableres). Toilet med brusemulighed.

2.725.000 kr.
Boligareal
56 m2
Værelser
2
Byggeår
1962
Ejerudgift pr. md.
2.487
Grundareal
1.881 m2
Udhus
12 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 700 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme