Fritidshus

Stor, højtliggende og helårsanvendelig fritidsbolig

Gennemrenoveret og helårsanvendelig fritidsbolig med veldisponeret indretning. Huset har en stor opholdsstue, delvist åbent køkken, tre soveværelser, med mulighed for et fjerde, samt flisebadeværelse og bryggers. Her er trægulve samt hvide vægge og fortrinsvis lyse vægge.
 
Haven er dejligt nem, udlagt som solrig græsplæne med enkelte spredte beplantninger. Grunden er ugenert og haven skråner let mod vest, hvilket sikrer et godt solindfald. Mod syd og vest breder 110 m2, højtliggende terrasseanlæg sig ud. Her er det muligt at fange solens stråler hele dagen lang, ligesom at der er et skønt vue over landskabet mod vest. I forbindelse med ejendommen er der desuden udhus/brændeskjul, legehus samt carport med indbygget udhus.
 
Ejendommen er beliggende på lille, blind vej i lukket vejområde. Herfra leder små sommerhusveje og stier de godt 1.600 m til stranden. I nærområdet er der desuden de to store naturperler A.P. Møller Grunden og Rågegården. Der er ikke langt til busforbindelse mod Gilleleje og Helsinge og mindre end 2 km til dagligvarebutikker i Blistrup.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med Lotus brændeovn, spiseplads og fløjdøre til terrasseanlægget. Lyst køkken med god skabsplads. Åben entre. Meget stort forældresoveværelse (tidligere to værelser). To gode børne-/gæsteværelser. Flisebadeværelse med afskærmet bruseniche. Lyst bryggers med udgang til haven.

2.495.000 kr.
Boligareal
119 m2
Værelser
4
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
2.396
Grundareal
1.216 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
29 m2
Afstand til strand
ca. 1.600 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme