Fritidshus

Nybygget Jeppesen bjælkehus til det åbne landskab

På lille, lukket vej direkte til landzone mod syd er dette flotte Jeppesen bjælkehus fra Planet Huse beliggende. Huset har et charmerende eksteriør med sortmalet træbeklædning, hvide sprossevinduer og tagpap på tag. Interiøret er yderst indbydende med hvidmalede trælofter og trævægge samt børstet eg plankegulve. Husets 137 m2 bolig er godt udnyttet og har givet plads til stor opholdsstue med spiseafdeling, alkove og hems, flot, åbent køkken, fire soveværelser, to badeværelser samt entre/bryggers.
 
Omkring huset, mod syd, øst og vest, smyger et godt 100 m2 stort terrasseanlæg, af Garapa træ, sig rundt. Mod øst og vest er terrasseanlægget delvist overdækket, ligesom at der mod vest desuden er udekøkken og mod øst udendørs brus. Ud mod den lille vej er der stenbelagt parkeringsområde, hvorfra der er adgang til huset.
 
Huset har en superskøn belliggenhed for enden af lille, blind vej og kun få skridt fra Hornbæk Plantage. Fra den fredelige beliggenhed direlkte til landzone i Hornbæks østligste ende er der ca. 800 m til stranden, mens Hornbæk centrum og havnen kan nås via en skøn cykeltur gennem Plantagens små stier. Der er ikke langt til nærmeste busstoppested mens Saunte trinbræt er ca. 1 km væk.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, dejlig opholdsstue med spiseafdeling, varmepumpe, alkove og hems samt flere fløjdøre til terrasseanlægget. Indbydende, åbent køkken med bordplade i egetræ, Qooker, alt i hvidevarer, god skabsplads samt udgang til terrasseanlægget mod øst. Stort forældresoveværelse hvorfra der er adgang til eget badeværelse med afskærmet bruseniche samt gulvvarme i flisegulv. Yderligere to rummelige soveværelser samt mindre soveværelse. Endnu et indbydende badeværelse med afskærmet bruseniche samt gulvvarme i flisegulv. Entre/bryggers med flisegulv, vaskemaskine, bordplade i egetræ samt god skabsplads.

6.645.000 kr.
Boligareal
137 m2
Værelser
5
Byggeår
2021
Ejerudgift pr. md.
3.783
Grundareal
1.121 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 800 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme