Fritidshus

Stor, firelænget fritidsejendom på pragtfuld dobbeltgrund

Midt i det naturskønne Rågeleje er denne store, indbydende fritidsbolig beliggende. Ejendommen er en af områdets oprindelige gårde, med historie tilbage til 1800-tallet. Huset står i dag i flot stand med bl.a. to stuer, indbydende køkken fire værelser, luksusbadeværelse med spabad, endnu et flot badeværelse samt meget mere. Ejendommen er registreret med 143 m2 bolig, men en stor del af 1. salen er indrettet til beboelse, hvilket ikke er registreret, så det samlede boligareal er noget større end det oplyste.
 
Den store dobbeltgrund henligger med et parklignende præg, hvor områder med nem græsplæne brydes af spredte træer og buske. I forbindelse med huset er der helt afskærmet gårdhave mellem længerne, stor, sydvendt træterrasse samt vestvendt tagterrasse. Den ene længe indeholder stor garage og i en anden er der bl.a. bryggers samt god udhusplads.
 
Fra ejendommen er der kun godt 1.200 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via områdets små, hyggelige sommerhusveje. Indenfor gåafstand er der desuden flere skønne naturområder, såsom Rågegården og Tuemoserne.
 
Ejendommen indeholder:
Stueplan: Skøn, højloftet opholdsstue med kombi brænde-/pilleovn, spiseplads, trappe til 1. salen samt udgang til sydvendt terrasse. I åben forbindelse med stuen er der indbydende køkken med god skabsplads samt alt i hvidevarer. Rummelig entre med flisegulv. Stort værelse med udgang til gårdspladsen samt adgang til stort, lækkert badeværelse med gulvvarme, væghængt toilet, glasafskærmet bruseniche samt spabad. Endnu et stort soveværelse med udgang til haven.
1. sal: Opholdsstue med åbent ud til stueplanet. Mellemgang med kontorplads. Lille soveværelse. Stort soveværelse. Mellemgang med skabe. Flisebadeværelse med gulvvarme og glasafskærmet bruseniche. Stort, uudnyttet loftsrum.

2.895.000 kr.
Boligareal
143 m2
Værelser
6
Byggeår
1877
Ejerudgift pr. md.
3.479
Grundareal
2.994 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.200 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme