Fritidshus

Stor, indbydende fritidsbolig med udestue og garage

145 m2 indbydende fritidsbolig bestående af 96 m2 bolig, 29 m2 sydvendt udestue og 20 m2 indbygget garage. Huset har et lyst interiør med hvidmalede vægge og lofter samt lyse gulve, og der er desuden gulvvarme i hele huset. Husets hjerte er den store stue, der sammen med udestuen giver et stort leverum, hvor der er plads til både at være sammen, men også være sig selv. Stuen og udestuen suppleres af indbydende, åbent køkken, flot flisebadeværelse, to gode soveværelser, gæstetoilet, entre og fyrrum.
 
Haven er dejligt ugenert og henligger som solrig græsplæne med enkelte træer og buske. Mod syd giver kæmpestort træterrasseanlæg rig mulighed for at nyde haven og solens stråler i fulde drag. Fra den lille, stille vej leder flisebelagt indkørsel til overdækket parkeringsareal og husets garage.
 
Ejendommen er beliggende i fredelige omgivelser godt 1.300 m fra stranden. Dagligvareindkøb kan klares i Smidstrup godt 1.200 m væk og til Gilleleje, med det hyggelige bymiljø samt de mange spisesteder og specialbutikker, er der cykelafstand.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys udestue med flere fløjdøre til det store terrasseanlæg. Dejlig opholdsstue med væghængt brændeovn og udgang til udestuen. Indbydende, åbent køkken med god skabsplads, træbordplader og hvidevarer med stålfront. Rummeligt forældresoveværelse med spotlys i loft. Stort flisebadeværelse med afskærmet bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Endnu et soveværelse. Gæstetoilet. Entre. Fyrrum med adgang til den indbyggede garage.

2.195.000 kr.
Boligareal
96 m2
Værelser
3
Byggeår
1967
Ejerudgift pr. md.
2.571
Grundareal
1.250 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.300 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme