Fritidshus

Stort, helårsanvendeligt fritidshus nær stranden

Rummelig fritidsbolig med plads til den store familie. Huset fremstår i flot stand og er blevet gennemgribende moderniseret med bl.a. nye gulve, nyt køkken, nye vinduer og ny træbeklædning. Ekstra isolering og generelt gode isoleringsforhold samt to lydsvage varmepumper med WIFI-modul gør ejendommen yderst anvendelig på alle tider af året. Husets 100 m2 bolig er optimalt indrettet med central opholdsstue, der suppleres af flot køkken, pænt flisebadeværelse, fire soveværelser samt entre.
 
Huset ligger på en nem og overskuelig grund udlagt som solrig græsplæne, der breder sig fra huset mod syd og vest. Omkring i haven er der spredte beplantninger og mod naboer og vej tættere randbeplantning. Haven kan nydes i fulde drag fra stor, sydvendt og velafskærmet fliseterrasse med elektrisk markise. Denne terrasse suppleres af endnu en stor fliseterrasse, med nye fliser, mod nordvest. Fra den lille vej leder stor indkørsel, med nye fliser, til rummelig garage med et væld af anvendelsesmuligheder.
 
Ejendommen har en yderst fredelig beliggenhed i lukket vejområde kun godt 900 m fra stranden. Fra huset er der også kort afstand til de to store, fredede naturoplevelser A.P. Møller Grunden og Rågegården ligesom at den lokale købmand i Rågeleje er indenfor gåafstand.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med spiseplads, brændeovn, varmepumpe, store, vestvendte vinduespartier samt fløjdøre til sydvendt terrasse. Pænt, lyst køkken med god skabsplads, alt i hvidevarer, varmepumpe samt udgang til stor, nordvestvendt terrasse. Indbydende flisebadeværelse med vaskemaskine og stor bruseniche. To rummelige soveværelser samt to mindre værelser. Lille vindfang samt entre/mellemgang med god skabsplads.

2.495.000 kr.
Boligareal
100 m2
Værelser
5
Byggeår
1972
Ejerudgift pr. md.
2.158
Grundareal
1.200 m2
Udhus
-
Garage
27 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme