Villa - SOLGT

Uglemosen - skøn landejendom med 2 ha jordtilliggende

200 m2 landejendom med et mere end 20.000 m2 stort jordtilliggende. Stuehuset er oprindeligt fra 1930 men gennem årene til- og ombygget, så det i dag fremstår tidssvarende. Senest er ejendommen opgraderet med bl.a. tagrenovering, jordvarme, nye gulve, nye badeværelser og udvidelse af 1. salen samt nye vinduer og karnapper samme sted. Huset indeholder bl.a. stue, køkken/alrum, tre badeværelser samt fire soveværelser.

Den tilhørende jord henligger som letkuperede engarealer syd og øst for ejendommen. Her er rigeligt plads til hestefolde mv. Mod sydvest glider engarealerne over i mose og sø. Vest for ejendommen er den næsten 500 m2 store ride-/maskinhal også beliggende. De godt 100 m2 udhusbygning er sammenbygget med stuehuset og indeholder diverse disponible rum samt stald med et par hestebokse.

Ejendommen er beliggende i landlige omgivelser i udkanten af Blistrup. Der er således dagligvarebutikker, daginstitutioner, skole og idrætsfaciliteter indenfor kort afstand fra ejendommen.

Ejendommen indeholder:
Stueplan: Stor, sydvendt opholdsstue med brændeovn og udgang til østvendt terrasse. Stort køkken/alrum med muret pejs samt udgang til sydvendt terrasse. Det rummelige og rustikke landkøkken er opmuret i samme stil som pejsen, har træbordplader samt et skønt lysindfald gennem ovenlys og mange vinduespartier. De øvrige rum består af: Soveværelse med walk-in closet samt adgang til eget flisebadeværelse. Entre med flisegulv. Stort badeværelse med opmuret badekar samt gulvvarme i flisegulv. Bagentre med flisegulv og adgang til udhus/staldbygningen.
1. sal: Stor møblerbar repos. Tre lyse soveværelser. Pænt badeværelse med flisebeklædt bruseniche, væghængt toilet samt gulvvarme i flisegulv. Disponibelt rum.

Ikke til salg
Energimærke
B
Boligareal
201 m2
Værelser
6
Byggeår
1930
Ejerudgift pr. md.
4.753
Grundareal
20.302 m2
Udhus
94 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 2.500 m
Boliglån