Fritidshus

Indbydende, velholdt og helårsanvendelig fritidsbolig

Yderst indbydende fritidsbolig med dejligt lyse rum samt pænt køkken og bad. Husets to gode soveværelser suppleres af lyst værelse i fritliggende anneks/udhusbygning.

Grunden er velafskærmet af tæt randbeplantning og udlagt som nem græsplæne omkring huset. Græsplænen brydes af enkelte spredte træer og buske. Mod vest kan haven nydes i fred og ro fra stor, afskærmet træterrasse. I forbindelse med denne findes drivhus og i grundens sydvestlige hjørne udhusbygning med anneksværelse. Øst for ejendommen leder indkørsel belagt med småsten til carport indbygget i fritidshuset.

Fra den fredelige beliggenhed på lille, blind vej leder småveje og stier de godt 1.200 m til stranden, hvor den 100.000 m2 store, fredede A.P. Møller Grund også er beliggende.

Ejendommen indeholder:
Stort, lyst alrum indeholdende opholdsstue med brændeovn, pænt, åbent køkken samt spiseafdeling med loft til kip, varmepumpe samt udgang til terrassen. Fra spiseafdelingen er der adgang til stor, forsænket stue med spotlys i loft samt udgang til terrassen. Husets øvrige rum består af: Lyst forældresoveværelse med skabsvæg. Lyst soveværelse med skab. Pænt badeværelse med vaskemaskine, flisebeklædt bruseniche samt flisegulv med gulvvarme. Entre med garderobe, spotlys i loft samt udgang til den indbyggede carport.

1.425.000 kr.
Boligareal
100 m2
Værelser
5
Byggeår
1980
Ejerudgift pr. md.
2.179
Grundareal
1.204 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
23 m2
Afstand til strand
ca. 1.200 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme