Fritidshus

Charmerende fritidsbolig med pragtfulde terrasser

Charmerende fritidshus i den klassiske stil med sortmalet træbeklædning, hvide vinduespartier samt tagpap på tag. Husets interiør er hyggeligt og indbydende med lyse vægge og lofter samt loft til kip. Ejendommen er oprindeligt fra 1969 men gennem årene opgraderet, så huset i dag fremstår tidssvarende og indflytningsklart. Husets to hyggelige stuer og lyse køkken danner et naturligt samlingspunkt og suppleres af pænt badeværelse, entre samt to soveværelser, der suppleres af endnu et soveværelse i anneks.
 
Grunden er dejligt solrig og henligger som nem græsplæne omkring huset. God randbeplantning skaber et ugenert miljø i haven, hvor der er flere hyggelige lækroge, bålplads samt et væld af forskellige bærbuske. Huset er omgivet af flere terrasser, hvilket giver rig mulighed for at fange solens stråler hele dagen lang. Mellem hus og anneks/udhus er terrassen overdækket og udstyret med udepejs.
 
Ejendommen har en dejlig, fredelig beliggenhed på lille, blind vej ikke langt fra stranden. De er desuden gåafstand til de to store, fredede naturområder A.P. Møller Grunden og Rågegården der med samlet næsten 200.000 m2 skøn natur kan nydes på alle tider af året.
 
Ejendommen indeholder:
Dejlig, højloftet opholdsstue med brændeovn, spiseplads, fløjdøre til det sydvendte terrasseanlæg samt udgang til den overdækkede del af terrasseanlægget. Fra stuen er der adgang til en lille stue med god opbevaringsplads, varmepumpe samt fløjdøre til nordvendt terrasse. Husets funktionelle køkken åbner op mod stuen og har god skabsplads samt alt i hvidevarer. Badeværelset er indbydende med flisebeklædt bruseniche og gulvvarme i flisegulv. Entre med flisegulv leder videre til husets to lyse soveværelse - et rummeligt forældresoveværelse samt godt børneværelse. Entreen har udgang til terrasser mod syd og nord, god opbevaringsplads, varmepumpe samt vaskemaskine. Den overdækkede terrasse mod øst giver adgang til endnu et stort soveværelse i anneks/udhusbygning.

2.495.000 kr.
Boligareal
82 m2
Værelser
3
Byggeår
1969
Ejerudgift pr. md.
2.034
Grundareal
1.225 m2
Udhus
24 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 750 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme