Fritidshus

Hyggelig fritidsbolig på stor, dejlig grund

Ikke langt fra Tuemosernes skønne natur og kun ca. 1.000 m fra strandpromenaden, er denne hyggelige fritidsbolig beliggende. Huset er holdt i sorte og hvide nuancer og interiøret er lyst og indbydende. De 56 m2 bolig suppleres af sydvendt havestue og i fritliggende anneks er der mulighed for ekstra sovepladser.
 
Den store grund breder sig fra huset mod syd og henligger som nem græsplæne. Haven har et godt solindfald og er velafskærmet mod naboer, hvilket skaber et dejligt, ugenert miljø omkring huset. I haven er der flere udhusbygninger og det hyggelige anneks ligesom der i forbindelse med fritidshuset er et indbygget udhus.
 
Fra husets fredelige beliggenhed er der gåafstand til Rågelejes mange skønne naturoplevelser og til stranden og strandpromenaden er der kun godt 1.000 m. Dagligvareindkøb og busforbindelse mod bl.a. Helsinge er der kun få 100 m til.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med brændeovn og spiseplads. Lyst, delvist åbent køkken med god skabsplads samt udgang til sydøstvendt fliseterrasse. Sydvendt havestue med skydedørsparti til haven. Stort, lyst soveværelse med skabe. Toilet med flisegulv og bruseplads. Entre.

1.295.000 kr.
Boligareal
56 m2
Værelser
2
Byggeår
1961
Ejerudgift pr. md.
1.776
Grundareal
1.322 m2
Udhus
8 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.000 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme