Fritidshus - SOLGT

Stor, flot fritidsejendom på dejlig, solrig hjørnegrund

Gedigen og rummelig fritidsbolig i fredelige omgivelser. Huset har sortmalet træbeklædning, hvide vinduespartier samt et indbydende interiør, der er kendetegnet ved en god fornemmelse rumlighed samt et lyst miljø. Huset er de seneste år opgraderet med bl.a. nyt tag, nyt køkken og delvis nye gulve. Stor opholdsstue med åbent køkken danner et naturligt midtpunkt i ejendommen og suppleres af tre soveværelser, badeværelse, gæstetoilet, bryggers samt entre.
 
Huset er placeret i det nordøstlige hjørne af den store grund, hvilket skaber en sydvestvendt have udlagt som solrig græsplæne. Ud mod vejen afskærmer tæt, varieret beplantning, hvilket skaber et skønt, ugenert miljø i haven. Mod syd er der en dejlig, overdækket træterrasse, hvorfra grunden og de fredelige omgivelser kan nydes i fulde drag. Ud mod Blitsevangen er der stort, skærvebelagt parkeringsareal med plads til flere biler.
 
Fra beliggenheden i det lukkede vejområde er der ca. 1.250 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via områdets småveje og stier. I nærområdet findes desuden de to store, fredede naturområder, A.P. Møller Grunden og Rågegården. Til dagligvareindkøb i Rågeleje er der ca. 1.500 m og til bus mod Gilleleje og Helsinge ca. 300 m.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med spiseplads, brændeovn og skydedørsparti til den overdækkede terrasse. I åben forbindelse med stuen findes flot, nyt køkken med sorte elementer, træbordplade og hvidevarer med stålfront. Fra stuen er der adgang til rummeligt forældresoveværelse med skabe. Husets øvrige rum består af: Rummelig entre/mellemgang. To børne-/gæsteværelser med skabe. Badeværelse med flisevægge, glasafskærmet bruseniche samt gulvvarme. Gæstetoilet med flisevægge og gulvvarme. Bryggers med vaskemaskine, god skabsplads samt egen indgang.

Ikke til salg
Boligareal
99 m2
Værelser
4
Byggeår
1978
Ejerudgift pr. md.
2.002
Grundareal
1.208 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.250 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme