Fritidshus

Stor, gennemført fritidsbolig på lille vej nær stranden

Helt fantastisk fritidsbolig med en skøn beliggenhed på lille, lukket vej nær stranden. Ejendommen i flot stand og med masser af skønne detaljer. Et væld af ovenlys giver et helt unik lysindfald og stuernes store vinduespartier giver ligeledes et smukt lysindfald og et dejligt kik til haven. Husets store stue i åben forbindelse med flot køkken og dejlig spisestue er husets naturlige centrum. Dette suppleres af vestvendt udestue, tre store soveværelser, luksusbadeværelse med spa og sauna, gæstetoilet samt disponibelt rum med bl.a. vaskefaciliteter.
 
Den solrige grund skråner let mod sydvest og henligger som solrig græsplæne med flere majestætiske træer. Haven er velafskærmet fra naboer og vej, hvilket skaber et dejlig, ugenert miljø i haven. Mod syd og vest er der et mere end 30 m2 stort, afskærmet fliseterrasseanlæg. Terrassen er udstyret med stor markise, der gør det muligt at overdække hele terrassen, der således kan benyttes både sommeraftener med dug samt i ydersæsonen. I haven er der hyggeligt legehus med stråtag og ud mod den lille vej parkeringsareal hvor der er adgang til stor carport med indbygget værksted/udhus.
 
Ejendommen har en fredelig beliggenhed på lille, lukket vej. Fra huset er der kun godt 700 m til stranden, hvor den lokale grundejerforening har egen strandgrund med bl.a. badebro samt bænke og borde.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med brændeovn, varmepumpe, store skydedørspartier til haven og terrasseanlægget samt masser af ovenlys med et fantastisk lysindfald. Flot, åbent køkken med hvide elementer, sorte bordplader samt spotlys i loft. Rummelig spisestue, i delvis åben forbindelse med stuen, med adgang til udestue samt med skydedørsparti til terrasseanlægget. Vestvendt udestue med store vinduespartier samt skydedørsparti til terrasseanlægget. Stort, dejligt soveværelse med dobbeltseng, ovenlys og indbyggede skabe. Rummeligt soveværelse med dobbeltseng og god opbevaringsplads. Endnu et soveværelse med dobbeltseng. Lækkert luksusbadeværelse med spabad, sauna, afskærmet bruseniche samt ovenlys. Gæstetoilet med flisegulv. Disponibelt rum med vaskesøjle og god skabsplads. Entre. Indbygget udhus.

4.200.000 kr.
Boligareal
133 m2
Værelser
5
Byggeår
1984
Ejerudgift pr. md.
3.132
Grundareal
1.201 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
39 m2
Afstand til strand
ca. 700 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme