Fritidshus - SOLGT

Skøn sommerhusstemning i indbydende ejendom

Flot, indbydende og hyggelig fritidsejendom med rødmalet træbeklædning og hvide vinduespartier. Lyst og stemningsfuldt interiør med loft til kip, hvidmalede vægge og lofter samt lyse trægulve. Meget veldisponeret indretning med stor opholdsstue, pænt spisekøkken, nydeligt flisebadeværelse samt to soveværelser, entre og forstue. Mange udgange til de omgivende terrasser skaber desuden en skøn samhørighed mellem ude- og indeliv.

Den store hjørnegrund er velafskærmet mod naboer og vej, hvilket skaber et skønt, ugenert miljø i haven. Her er der både solrig græsplæne, med plads til leg og boldspil, samt masser af smukke beplantninger, både spredt i haven og samlet i bede. Øst for huset findes velafskærmet fliseterrasse, hvorfra der er adgang til anneksværelse i forbindelse med fritliggende udhusbygning. Mod sydvest findes endnu en stor fliseterrasse, denne udstyret med markise. Ud mod den lille, lukkede vej er der desuden flisebelagt parkeringsareal.

Fra ejendommen er der kun 600 m til stranden, hvor den lokale grundejerforening har egen strandgrund med bl.a. badebro i sommersæsonen. I nærområdet findes desuden flere skønne naturoplevelser såsom A.P. Møller Grunden og Rågegården.

Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med pejseindsats og udgang til terrasseanlægget. Lyst og indbydende spisekøkken med hvide elementer, god skabsplads samt udgang til terrasseanlægget mod øst. Rummeligt forældresoveværelse med skabsvæg samt udgang til terrasseanlægget. Lyst børne-/gæsteværelse. Forstue med udgang til terrasseanlægget. Rummelig entre med skabe. Pænt flisebadeværelse med afskærmet bruseniche og gulvvarme.

Ikke til salg
Boligareal
81 m2
Værelser
4
Byggeår
1970
Ejerudgift pr. md.
2.180
Grundareal
1.650 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 600 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme