Fritidshus

Charmerende, stråtækt fritidshus på skøn grund

Yderst charmerende fritidshus med stråtag og sprossevinduer. Husets interiør er overalt indbydende med hvide vægge og lofter, blotlagte loftsbjælker samt lyse gulve. De 79 m2 bolig suppleres af 60 mtagetage med to disponible rum, hvor der er indrettet opholdsstue og masterbedroom. I stueplan er der stor spisestue med delvist åbent køkken, stor entre, soveværelse samt pænt badeværelse.
 
Den store grund er omgivet af god randbeplantning, hvilket skaber et dejligt ugenert miljø i haven. Haven henligger som solrig græsplæne med et væld af spredte beplantninger, der skaber små, hyggelige lækroge og skyggefulde pletter. Ved huset er der overdækket terrasse mod vest samt lille terrasse mod syd. Skjult i havens beplantninger findes desuden dejligt anneks med ekstra sovepladser. Ydermere er der stor garage i havens østlige ende.
 
Fra ejendommen er der godt 1.000 m til den store, fredede A.P. Møller Grund, der leder direkte videre til stranden ved Udsholt. I nærområdet er der flere andre naturoplevelser og ønskes der mere byliv er der godt 7-8 km til Gilleleje med de mange spisesteder og kulturoplevelser. Der er ikke langt til flere dagligvarebutikker og kun godt 150 m til offentlig transport.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys spisestue med pejs og fløjdøre til den overdækkede terrasse. I delvis åben forbindelse med stuen er der pænt køkken med god skabsplads, hvide elementer samt brændeovn. Stor entre med varmepumpe, kontorplads samt trappe til tagetagen. Lille mellemgang med vaskesøjle og skabsplads. Indbydende badeværelse med spotlys i loft, flisegulv samt flisebeklædt bruseniche. Rummeligt soveværelse med skabe. Tagetagen består af to disponible rum indrettet som stor, lys stue med fransk altan samt stort masterbedroom, ligeledes med fransk altan.

2.995.000 kr.
Boligareal
79 m2
Værelser
3
Byggeår
1976
Ejerudgift pr. md.
2.415
Grundareal
1.333 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
27 m2
Afstand til strand
ca. 1.500 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme