Fritidshus - SOLGT

Charmerende, stråtækt fritidshus på skøn grund

Yderst charmerende helårsanvendeligt fritidshus med stråtag og sprossevinduer. Husets interiør er overalt indbydende med hvide vægge og lofter, blotlagte loftsbjælker samt lyse gulve. De 79 m2 bolig suppleres af 60 mtagetage med to disponible rum, hvor der er indrettet opholdsstue og masterbedroom. I stueplan er der hyggelig pejsestue, delvist åbent køkken, god spiseafdeling, soveværelse samt pænt badeværelse.
 
Den store grund er omgivet af god randbeplantning, hvilket skaber et dejligt ugenert miljø i haven. Haven henligger som solrig græsplæne med et væld af spredte beplantninger, der skaber små, hyggelige lækroge og skyggefulde pletter. Ved huset er der overdækket terrasse mod vest samt lille terrasse mod syd. Skjult i havens beplantninger findes desuden dejligt anneks med ekstra sovepladser. Ydermere er der stor garage i havens østlige ende.
 
Fra ejendommen er der godt 1.000 m til den store, fredede A.P. Møller Grund, der leder direkte videre til stranden ved Udsholt. I nærområdet er der flere andre naturoplevelser og ønskes der mere byliv er der godt 7-8 km til Gilleleje med de mange spisesteder og kulturoplevelser. Der er ikke langt til flere dagligvarebutikker og kun godt 150 m til offentlig transport.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys pejsestue med fløjdøre til den overdækkede terrasse. I delvis åben forbindelse med stuen er der pænt køkken med god skabsplads, hvide elementer samt brændeovn. God spiseafdeling med varmepumpe og trappe til tagetagen. Lille mellemgang med vaskesøjle og skabsplads. Indbydende badeværelse med spotlys i loft, flisegulv samt flisebeklædt bruseniche. Rummeligt soveværelse med skabe. Tagetagen består af to disponible rum indrettet som stor, lys tv-stue med fransk altan samt stort masterbedroom, ligeledes med fransk altan.

Ikke til salg
Boligareal
79 m2
Værelser
3
Byggeår
1976
Ejerudgift pr. md.
2.217
Grundareal
1.333 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
27 m2
Afstand til strand
ca. 1.500 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme