Fritidshus - SOLGT

Rummelig fritidsbolig på skøn, velbeplantet grund

Ældre fritidsbolig i fredelige omgivelser godt 1.600 m fra stranden og nær Udsholt Landsby med de hyggelige, stråtækte huse og gadekæret. Ejendommen er oprindeligt fra 1967, men gennem årene om- og tilbygget, dog skal der stadig forventes noget opgradering/renovering.
 
Huset er beliggende på en solvenlig og let sydskrånende grund. Her er et væld af skønne beplantninger, der varierer godt mellem buske og træer, mange også stedsegrønne. God, tæt randbeplantning skærmer mod naboer og vej, hvilket sikrer et helt ugenert miljø i haven. Mod syd er der afskærmet terrasse og mod øst overdækket terrasse (tidligere carport). I haven er der desuden fritliggende udhus.
 
Fra fritidshuset er der godt 1.600 m til badestranden ved Udsholt Strand, hvor flere store, fredede naturområder ligeledes er beliggende. Fra ejendommen er der heller ikke langt til dagligvareindkøb i Blistrup og kun godt 10 minutters kørsel til det hyggelige bymiljø i Gilleleje.
 
Ejendommen indeholder:
Sydvendt opholdsstue med varmepumpe, brændeovn og udgang til sydvendt terrasse. Lyst køkken med god skabsplads. Bryggers med vaskemaskine, egen indgang samt adgang til disponibelt rum. Stort soveværelse. Endnu et værelse. Flisebadeværelse med gulvvarme og bruseniche. Rummelig entre med fløjdøre til haven. Mellemgang med skabe.

Ikke til salg
Boligareal
76 m2
Værelser
3
Byggeår
1967
Ejerudgift pr. md.
1.997
Grundareal
1.275 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
10 m2
Afstand til strand
ca. 1.600 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme