Fritidshus - SOLGT

Fritidsbolig på stor naturgrund med udstykningsmulighed

Stor, vinkelbygget fritidsbolig beliggende på en stor, dejlig naturgrund med gåafstand til stranden og flere skønne naturområder. Den murede fritidsbolig er fra slutningen af 70'erne, den fremstår gedigen samt med en god indretning og dejligt store rum. Der skal dog forventes nogen opgradering for at skabe en 100% tidssvarende bolig.
 
Den store hjørnegrund henligger som skøn natur. Her er områder med solrig græsplæne, der omkranses af masser af beplantning med et skovpræget udtryk. I forbindelse med huset er der stor udhusbygning, tidligere stald, med et væld af anvendelsesmuligheder, samt endnu en mindre udhusbygning. Grundens størrelse giver mulighed for udstykning til i alt 3 matrikler.
 
Fra ejendommen er der godt 1.100 m til stranden og endnu kortere afstand til de to store fredede naturoplevelser, A.P. Møller Grunden og Rågegården. Her er ikke langt til offentlig transport og dagligvareindkøb kan klares i Blistrup, godt 2 km væk.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med loft til kip, brændeovn, spiseafdeling samt fløjdøre til haven. Rummeligt køkken med spiseplads og udgang til haven. Tre rummelige soveværelser. Stort badeværelse med væghængt toilet, afskærmet bruseniche samt gulvvarme i flisegulv. Bryggers med egen indgang. Stor entre med skabsvæg. Gæstetoilet.

Ikke til salg
Boligareal
141 m2
Værelser
4
Byggeår
1979
Ejerudgift pr. md.
5.187
Grundareal
3.740 m2
Udhus
30 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.100 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme