Fritidshus - SOLGT

Stor, helårsanvendeligt fritidsbolig på pragtfuld grund

155 m2 stor, helårsanvendelig fritidsbolig bestående af 115 m2 bolig samt 40 m2 vestvendt udestue. Huset er kendetegnet ved store, lyse rum og indeholder rummelig stue, åbent spisekøkken, tre soveværelser, opbevaringsrum, flisebadeværelse samt den store udestue.
 
Huset deler den store grund op i stor have mod sydvest samt mindre have mod øst, ud mod Udsholt Byvej. Grunden er overalt velafskærmet mod naboer og vej, hvilket skaber et dejligt, ugenert miljø i haven. Mod vest er der en stor, solrig græsplæne med god plads til leg og boldspil. Omkring i haven er der smukke beplantninger, ligesom at der mod naboer er god, tæt randbeplantning. Omkring huset er der flere udhuse ligesom at der er carport samt udhus indbygget i ejendommen.
 
Ejendommen er beliggende i rolige omgivelser i udkanten af den hyggelige Udsholt Landsby med gadekær og charmerende, stråtækte ejendomme. Til stranden er der godt 1.500 m, en tur der kan tilbagelægges via småveje og stier. Ved stranden ligger den store A.P. Møller Grund, der med sine ca. 100.000 m2 fredet natur indbydende til hyggelige gåture.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med varmepumpe og store vinduespartier mod udestuen. Stuen er i åben forbindelse med rummeligt køkken hvor der er en fin spiseplads samt et velindrettet køkken med god skabsplads. Stor udestue med brændeovn og udgang til haven. Lille mellemgang med adgang til opbevaringsrum med god skabsplads, lille depotrum med vaskemaskine samt flisebadeværelse med bruseniche. Stor entre, der leder videre ind i endnu en mellemgang hvor der er adgang til stort forældresoveværelse samt yderligere to gode værelser.

Ikke til salg
Boligareal
115 m2
Værelser
4
Byggeår
1968
Ejerudgift pr. md.
2.436
Grundareal
1.202 m2
Udhus
14 m2
Garage
16 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.500 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme