Villa

Stor villa på skøn grund og med smukt vue over området

På lille, blind vej og i 2. række til de åbne marker er denne store og velholdte en-ejers villa beliggende. Husets 169 m2 bolig suppleres af 65 m2 god kælder og 44 m2 integreret carport/udhus. Indretningen har givet plads til stor, dejlig udsigtsstue med spiseafdeling, delvist åbent køkken samt to afdelinger, hver med egen indgang, to soveværelser og badeværelse - perfekt som f.eks. børne- og forældreafdeling.
 
Villaen er beliggende på en skøn grund, letskrånende mod sydvest. Haven har flere dejlige lækroge og gryder, hvor solen kan nydes selv i blæsende stunder. Mod syd og sydvest er der desuden to fliseterrasser, begge med et skønt vue over området. Den øvrige del af haven henligger som solrig græsplæne og mod syd er der køkkenhave og drivhus.
 
Huset har en dejlig, fredelig beliggenhed på lille, blind vej og i lukket vejområde. I Blistrup er der et godt foreningsliv samt flere dagligvarebutikker, daginstitutioner, skole og idrætsfaciliteter. Til stranden ved Udsholt er der godt 3 km og ikke langt fra ejendommen er der offentlig transport mod Helsinge og Gilleleje.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med spiseafdeling, sofaafdeling, brændeovn, gulvvarme samt udgang til terrasser mod syd og vest. Fra både sofaafdeling og spiseafdeling er der et skønt vue over landskabet mod sydvest. Stuen er i delvist åben forbindelse med funktionelt køkken. Her er god skabsplads, alt i hvidevarer samt en lille spiseplads. Husets øvrige rum består af: Entre med adgang til to soveværelser samt badeværelse med bruseniche og gulvvarme i flisegulv. Endnu en entre/mellemgang med god skabsplads og adgang til soveværelse, rummeligt forældresoveværelse med gulvvarme samt indbydende badeværelse med gulvvarme i flisegulv og glasafskærmet bruseniche.
Til husets kælder er der adgang udefra samt fra den ene entre og kælderen indeholder bl.a. stort hobbyrum, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, viktualierum, flere disponible rum, det ene med vand- og afløbsinstallationer.

2.500.000 kr.
Energimærke
E
Boligareal
169 m2
Værelser
5
Byggeår
1977
Ejerudgift pr. md.
2.870
Grundareal
1.219 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
34 m2
Afstand til strand
ca. 3.500 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.