Fritidshus

Flot  fritidshus fra 2010 på en stor, dejlig grund

90 m2 flot fritidshus fra år 2010, der overalt fremstår med højloftet miljø, hvidtonede trævægge og trælofter, flotte, lyse trægulve samt store glaspartier. Indretningen er veldisponeret med bl.a. to badeværelser samt tre soveværelser, som suppleres af hems med ekstra sovemuligheder. Gode isoleringsforhold, samt både varmepumpe og brændeovn, sikrer en høj grad af helårsanvendelighed.
 
Ejendommen er beliggende på dejlig, letkuperet grund. Grunden henligger som solrig græsplæne syd for huset og ellers med spredte træer og buske, bl.a. Rododendrons. I grundens nordøstlige hjørne er der mulighed for at få adgang til stisystem, der leder mod stranden, hvor den lokale grundejerforening har egen strandgrund med bl.a. badebro samt borde og bænke. I forbindelse med huset er der 35 m2 sydvendt, afskærmet og delvist glasoverdækket træterrasse. Desuden stor carport med indbygget udhus.
 
Beliggenheden er yderst fredelig - for enden af lille, blind vej og kun 800 m fra stranden. I nærområdet findes flere fredede naturområder og til dagligvarebutikker mv., i henholdsvis Blistrup og Smidstrup, er der ca. 2.000 m.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med varmepumpe, brændeovn, spiseplads, store glaspartier samt udgang til glasoverdækket terrasse. Indbydende, åbent køkken med alt i hvidevarer. Stort forældresoveværelse med skabsvæg. Yderligere 2 gode soveværelser med skabe. Desuden ekstra sovemulighed i hems med spotlys i loft. Rummeligt badeværelse med flisebeklædt bruseniche, gulvvarme i flisegulv samt håndvask nedfældet i skabsarrangement. Endnu et badeværelse med kombineret vaskemaskine/tørretumbler, gulvvarme i flisegulv samt afskærmet og flisebeklædt bruseniche. Lille entre.

3.295.000 kr.
Boligareal
90 m2
Værelser
4
Byggeår
2010
Ejerudgift pr. md.
2.948
Grundareal
1.456 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
90 m2
Afstand til strand
ca. 800 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme