Fritidsgrund

Sommerhusgrund i fredelige omgivelser

For enden af fredeligt, lukket vejområde ligger denne velbeplantede og ugenerte grund. Grundens areal på 1.200 m2 muliggør bebyggelse med op til 180 m2 fritidsbolig. Grunden henligger som uplejet natur hvor områder med træbeplantning veksler med solrige pletter.
 
Omgivelserne er hyggelige og grunden grænser op til den stråtækte Lerbjerggård, en af områdets oprindelige gårde, hvorfra de omkringliggende sommerhusgrunde er udstykket.
 
Fra den fredelige beliggenhed er der godt 1.600 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via områdets små hyggelige sommerhusveje og stier. Til den lokale købmand er der lidt over 1.000 m og til offentlig transport mod Gilleleje og Helsinge ca. 700 m.
 
Der skal, ved bebyggelse, påregnes betaling af tilslutningsbidrag til Udsholt Vandværk (vand) og Radius (el-forsyning) samt etablering af nedsivning/samletank.

1.230.000 kr.
Boligareal
-
Værelser
0
Byggeår
Ejerudgift pr. md.
776
Grundareal
1.200 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.600 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.