Fritidshus

Højtliggende, velholdt fritidsbolig på pragtfuld grund

Velholdt og indbydende fritidsbolig med et lyst interiør og en veldisponeret indretning. Ejendommen fremstår i flot stand og interiøret har hvidmalede vægge, hvidtonede lofter og lyse gulve. Huset er velindrettet med stue i delvis åben forbindelse med køkken/alrum, to gode soveværelser, badeværelse og entre/mellemgang.
 
Den store, pragtfulde hjørnegrund skråner let mod vest, hvilket sikrer et optimalt solindfald i haven og på terrasserne. Haven henligger som en skøn oase med et væld af varierede beplantninger, hvilket skaber flere hyggelige lækroge omkring i haven. Mod vest er der 11 m2 overdækket terrasse i hårdt træ. Herfra der er et dejligt vue over haven og nærområdet samt mulighed for at nyde sommerens solnedgange i fulde drag, I forbindelse med huset er der desuden indbygget udhus samt carport, ligeledes med indbygget udhus.
 
Huset er beliggende i fredeligt, lukket vejområde nær de åbne marker og i gåafstand til flere fredede naturoplevelser. Der er godt 1.700 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via områdets små hyggelige stier og sommerhusveje.
 
Ejendommen indeholder:
Dejlig, lys opholdsstue med store, sydvendte vinduespartier samt skydedørsparti til den overdækkede terrasse. Stuen er i åben forbindelse med rummeligt køkken/alrum, hvorfra der er udgang til haven. Det flotte køkken har hvide elementer med stålgreb, mørke bordplader samt alt i hvidevarer. Husets øvrige rum består af: Lyst forældresoveværelse. Børne-/gæsteværelse med tre sovepladser. Badeværelse med flisegulv og bruseniche. Entre/mellemgang.

1.850.000 kr.
Boligareal
60 m2
Værelser
3
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
1.843
Grundareal
1.443 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
11 m2
Afstand til strand
ca. 1.700 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme