Fritidshus - SOLGT

Flot, nybygget luksusfritidshus i fredelige omgivelser

Imponerende luksusfritidshus fra Planet Huse i rolige omgivelser ca. 900 m fra stranden. Huset fremstår meget stilrent samt med højloftet interiør og skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Indretningen har givet plads til ca. 50 m2 stue/alrum/køkken, der suppleres af fire soveværelser, to badeværelser samt entre/bryggers.
 
Den dejlige, solrige grund har fået anlagt græsplæne mod syd og vest samt med spredte beplantninger omkring på grunden og tættere beplantning i skel. Syd, øst og vest for huset breder stort, delvist overdækket træterrasseanlæg sig ud. Her er rig mulighed for at nyde solens stråler dagen lang. I forbindelse med huset er der desuden parkeringsanlæg belagt med granitskærver, hvorfra der er flisebelagt sti til huset.
 
Fra ejendommen er der ca. 900 m til stranden ligesom at flere fredede naturområder er indenfor gåafstand fra ejendommen.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue i åben forbindelse med flot køkken. Stue og køkken har smukt lysindfald gennem de store vinduespartier samt flere sydedørspartier til det store terrasseanlæg. Fire soveværelser, med i alt 8 sovepladser, hvor to af soveværelserne har egen udgang til henholdsvis terrasseanlægget og haven. Stort, flot badeværelser med afskærmet og flisebeklædt bruseniche, spotlys i loft samt gulvvarme i flisegulv. Endnu et badeværelse med bruseniche og gulvvarme i flisegulv. Entre/bryggers med vaskemaskine, god skabsplads samt gulvvarme i flisegulv.
 
Ejendommen sælges fuldt møbleret, klar til indflytning eller udlejning

Ikke til salg
Boligareal
117 m2
Værelser
5
Byggeår
2020
Ejerudgift pr. md.
1.838
Grundareal
1.390 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme