Fritidshus - SOLGT

Flot, nybygget luksusfritidshus i fredelige omgivelser

Imponerende luksusfritidshus fra Planet Huse i rolige omgivelser ca. 900 m fra stranden. Huset fremstår meget stilrent samt med højloftet interiør og skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Indretningen har givet plads til ca. 50 m2 stue/alrum/køkken, der suppleres af fire soveværelser, to badeværelser samt entre/bryggers.
 
Den dejlige, solrige grund har henligger med græsplæne mod syd. Syd, øst og vest for huset breder stort, delvist overdækket træterrasseanlæg sig ud. Her er rig mulighed for at nyde solens stråler dagen lang. I forbindelse med huset er der desuden parkeringsanlæg belagt med granitskærver, hvorfra der er sti til huset.
 
Fra ejendommen er der kun godt 900 m til stranden ligesom at flere fredede naturområder er indenfor gåafstand fra ejendommen.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue i åben forbindelse med flot køkken. Stue og køkken har smukt lysindfald gennem de store vinduespartier samt flere skydedørspartier til det store terrasseanlæg. Fire soveværelser, med i alt 8 sovepladser, hvor to af soveværelserne har egen udgang til henholdsvis terrasseanlægget og haven. Stort, flot badeværelse med afskærmet og flisebeklædt bruseniche, spotlys i loft samt gulvvarme i flisegulv. Endnu et badeværelse med bruseniche og gulvvarme i flisegulv. Entre/bryggers med vaskemaskine, god skabsplads samt gulvvarme i flisegulv. Ejendommen sælges fuldt møbleret, klar til indflytning.

Ikke til salg
Boligareal
118 m2
Værelser
5
Byggeår
2021
Ejerudgift pr. md.
2.815
Grundareal
1.266 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 950 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme