Fritidshus

Flot istandsat sommerhus på lille, stille grusvej

Flot istandsat og indflytningsklart sommerhus beliggende på lille grusvej i fredeligt kvarter. Her er natur og ro i højsæde, og det kan nydes på den store sydvendte terrasse eller på den nærliggende strand i Udsholt, som også byder på rigtig gode muligheder for bl.a. windsurfing. De naturskønne fredede områder langs kysten indbyder til dejlige gå- og cykelture, og der er ikke langt til Gilleleje by med gode indkøbsmuligheder, et hyggeligt havnemiljø og fantastiske restauranter.
 
Huset er hyggeligt, rummeligt og praktisk indrettet med hele 8 sovepladser, så familien sagtens kan være samlet til en dejlig weekend. I den flisebelagte entre er der garderobeplads og adgang til to værelser samt et stort badeværelse med bruseniche. Køkkenet er i åben forbindelse med spiseplads og opholdsstue, og også her er der god plads til alle. I forbindelse med køkkenet er der et lille praktisk vaske/opbevaringsrum og fra stuen er der adgang til et større forældresoveværelse. Alt er holdt i lyse og neutrale nuancer, så der er rig mulighed for selv at præge indretning og farver som man ønsker.
 
Den solrige terrasse og haven vender mod syd og er tilgængelig fra stuen. Der er desuden en overdækket pergola, som også kan benyttes som spiseplads. Haven er nemt anlagt, og behøver ikke den store vedligeholdelse. På grunden er der desuden to haveskure, et brændeskur og en carport. Huset er også for nyligt renoveret udvendigt; pudset, malet og nyt tagpap, så også her er vedligeholdelsen minimal. Der er indlagt fibernet, og opvarmningen foregår med en luft til luft varmepumpe, der kan opvarme huset hele året.
 
Ejendommen indeholder:
Stue og køkken i åben forbindelse, 3 værelser, badeværelse med brus, vaskerum, entre med garderobe, sydvendt terrasse og have, carport, udhuse og pergola.

2.095.000 kr.
Boligareal
95 m2
Værelser
4
Byggeår
1961
Ejerudgift pr. md.
2.442
Grundareal
1.275 m2
Udhus
9 m2
Garage
-
Carport
29 m2
Afstand til strand
ca. 1.000 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme