Fritidshus - SOLGT

Dejlig, atmosfærefyldt sommerbolig på 11.880 m2 grund

Midt i det naturskønne sommerland ved Udsholt Strand, ligger den, for området, historiske gård, som nu er indrettet til en fantastisk atmosfærefyldt luksus sommervilla på 255 m2 med tilhørende 100 m2 garage/maskinhus. Her er plads til den store familie eller flere generationer. Bygningerne er løbende moderniseret og fremtræder i god stand. Herskabelige og højloftede rum med mange detaljer og dejlige lysindfald. Høje paneler, stukloft, plankegulve og fløjdøre.

Stor naturgrund og park på 11.880 m2, med egen lille sø, omkranser den smukke ejendom. Der er kun cirka 5 min gang til stranden samt nærhed til det store, fredede naturområde/strandgrund "A.P. Møller Grunden" på 20 tdr. land med klitter, skov og strand.

Perlestensbelagt indkørsel til gårdsplads/runddel med god plads til bilerne. Via gitterporten adgang til den skønne grund med flere terrasser, gårdhave, lille sø og en vidunderlig, fredfyldt stemning.

Boligen indeholder:
Klinkebelagt hall med trappe til 1. sal. Flot moderne køkken/alrum, et samlingspunkt for familie og venner. Lille, selvstændig afdeling med værelse, badeværelse, bryggers og egen indgang. Stort soveværelse med tilstødende påklædningsværelse og stort badeværelse med jacuzzi. Ud mod parken, 2 flotte herskabelige stuer med brændeovn og udgang til haven.
1. salen indeholder:
Stort fællesrum/stue samt værelser, de 2 af dem meget store gavlværelser.

Desuden 100 m2 garage/udhus med mange muligheder.

EN FANTASTISK EJENDOM, DER SKAL SES OG OPLEVES!!

Ikke til salg
Energimærke
G
Boligareal
255 m2
Værelser
8
Byggeår
1912
Ejerudgift pr. md.
5.535
Grundareal
11.880 m2
Udhus
100 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 400 m
Boliglån