Villa - SOLGT

Gulstensvilla til renovering - skøn have og stor garage

Gedigen, vinkelbygget gulstensvilla med stor, muret garage. Huset fremstår indvendigt som delvist råhus, så køber skal forvente at etablere gulve, indvendige vægbeklædninger, delvis lofter og køkken mv. Men hvis man er klar på projektet, har man her de perfekte rammer til at skabe lige netop den bolig, man altid har drømt om. Huset har desuden et fint energimærke og opvarmes med luft til vand varmepumpe.
 
Huset ligger på en dejlig, solrig grund orienteret mod syd. Haven er i forskellige niveauer, hvilket skaber et helt specielt miljø. Den solrige græsplæne har lidt spredte træer og buske, og er omkranset af varierede beplantninger, heraf flere stedsegrønne. I et hjørne af haven er der hyggelig bålplads samt drivhus. Ved huset kan haven nydes fra afskærmet træterrasse. Ud mod vejen er er stort parkeringsareal, der leder videre til den store dobbeltgarage.
 
Ejendommen har en fredelig beliggenhed på lille vej i det naturskønne Smidstrup. Her er kort afstand til stranden ligesom at dagligvareindkøb er lige rundt hjørnet. Til Blistrup med skole og daginstitution er der mindre end 3 km og til Gilleleje, med masser af skønt bymiljø er der ca. 5 km. Til begge byer er der cykelsti og god forbindelse med offentlig transport.
 
Ejendommen indeholder på nuværende tidspunkt:
Vinkestue med pejs og brændeovn samt skydedørsparti til den sydvendte terrasse. Rummeligt køkken med mulighed for spiseplads. Bryggers med egen indgang. Tre soveværelser med indbyggede skabe. Flisebadeværelse med stor bruseniche. Gæstetoilet med flisegulv og flisevægge. Stor entre/mellemgang med skabsplads.

Ikke til salg
Energimærke
B
Boligareal
150 m2
Værelser
4
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
3.014
Grundareal
1.358 m2
Udhus
-
Garage
42 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 950 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme