Fritidshus - SOLGT

Ældre fritidsbolig med skøn beliggenhed nær stranden

Fritidshus fra 1964 med en veldisponeret indretning samt et indbydende interiør med lyse trægulve, hvide vægge samt hvidtonede lofter. Husets køkken og bad er fra starten af 00'erne, ligesom at ejendommen har fået nye vinduer i 2005. Ejendommen trænger dog til noget renovering/opgradering, specielt udvendigt.
 
Huset ligger på en 1.375 m2 dejlig grund, der henligger som ren naturgrund med et væld at varierede beplantninger, som er med til at give grunden et skovagtigt præg. Grunden breder sig mod syd og kan nydes fra overdækket fliseterrasse i forbindelse med huset. Nord for fritidshuset er der ældre garage indrettet med to udhus-rum.
 
Huset har en dejlig beliggenhed i lukket vejområde, godt 800 m fra stranden og med endnu kortere afstand til A.P. Møller Grundens pragtfulde, fredede natur. Der er godt 2 km til dagligvareindkøb og ikke langt til busforbindelse mod Gilleleje og Helsinge.
 
Ejendommen indeholder:
Stor vinkelstue med spiseplads, brændeovn, store vest- og sydvendte vinduespartier samt udgang til den overdækkede terrasse. Pænt, åbent køkken med god skabsplads. To soveværelser med skabe. Flisebadeværelse med bruseniche. Entre med garderobeplads.

Ikke til salg
Boligareal
59 m2
Værelser
3
Byggeår
1964
Ejerudgift pr. md.
1.976
Grundareal
1.375 m2
Udhus
-
Garage
20 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 800 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme